Ce a făcut Jessica Biel înainte de Gala Met pentru a scăpa de emoțiile de pe covorul roșu

Jessica Biel nu a avut emoții la Gala Met din acest an! Ea a reușit să scape de stres cu ajutorul unei metode pe care a pus-o în practică cu o seară înainte de eveniment. Ce a făcut soția lui Justin Timberlake? 

image

Gala sau Balul Met este cel mai mare eveniment de modă din an, unde celebritățile internaționale defilează pe covorul roșu, etalându-și ținutele spectaculoase. Anul acesta Gala Met a avut loc pe 6 mai, iar printre vedetele care au bifat prezența s-a aflat și actrița Jessica Biel, în vârstă de 42 de ani. 

Citește și acest articol: Ca să arate bine pe covorul roșu, vedetele poartă scutece, ca să nu meargă la baie

Chiar dacă nu a fost pentru prima oară când Jessica Biel a participat la unul dintre cele mai importante evenimente ale lumii, ea tot s-a temut că emoțiile o vor acapara pe covorul roșu. Așadar, actrița din „The Illusionist‟, a apelat cu o seară înainte la o metodă antistres care a dat roade! 

Cum scapă Jessica Biel de stres? 

Poate te gândești că a mers la masaj sau poate că a băut vreun ceai cu proprietăți relaxante, însă Jessica Biel a apelat la un alt truc. Mai exact, soția lui Justin Timberlake a făcut o baie cu 10 kilograme de sare Epsom, care a ajutat-o să doarmă mai bine, să se relaxeze și să prevină stresul. În show-ul „The View‟, ea a povestit: 

„Este doar un mic truc, un mic truc pentru covorul roșu. Precum cobori dintr-un avion și te relaxezi. (Sarea Epsom) îi oferă corpului magneziul de care are nevoie. Am dormit foarte bine. Când m-am trezit, m-am simțit foarte bine. Am fost calmă. Am scăpat de adrenalină.‟ De altfel, pe contul ei de TikTok, Jessica Biel le-a explicat urmăritorilor săi că baia antistres o face cu apă fierbinte, timp de 30 de minute. 

image

(Jessica Biel la Gala Met din acest an) 

Beneficiile băilor cu sare Epsom sunt confirmate și de specialiștii în sănătate. Potrivit „Clinicii Cleveland‟, o baie cu 1 cană cu sare Epsom are capacitatea de a calma stresul, de a relaxa durerile musculare și de a reduce inflamațiile. Citește aici mai multe despre beneficiile acestor băi!

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest  



Recente

Printesa Diana  jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii  Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el  jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles  Shutterstock jpg
Prince  foto   Shutterstock jpg
Francoise Hardy  Foto   Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah  jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin  jpg
kanye west  foto   Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell  jpg
nick cannon  Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise  foto   Shutterstock jpg