Cindy Crawford are propria băutură alcoolică: „Tequila este secretul căsniciei fericite‟

La vârsta de 58 de ani, Cindy Crawford este într-o formă de excepție și vrea să dea lovitura în afaceri! Însă nu în domeniul frumuseții, așa cum putem fi tentați să credem, ci în industria băuturilor alcoolice. 

image

Fostul model de origine americană, Cindy Crawford, deține deja o linie cu produse pentru îngrijirea pielii și părului, așa că își încearcă norocul într-un alt domeniu. Cu spirit antreprenorial dezvoltat, cea care a fost una dintre cele mai bine plătite modele din lume își lansează propria tequila. Băutura se numeșe Casamigas Jalapeño, conține sirop de agave și ardei iuți, iar pe etichetă sunt desenate buzele lui Cindy Crawford și semnătura sa. 

Citește și: Cindy Crawford leșina la ședințele foto din cauza înfometării 

O alegere calculată? 

Alegerea lui Cindy Crawford de a-și lansa propria băutură nu a fost întâmplătoare. Potrivit „Page Six‟, în urmă cu șase ani, fostul model privea apusul împreună cu soțul ei, iar atunci s-a gândit la această rețetă inedită. De altfel, soțul vedetei, antreprenorul Rende Gerber, a lansat un brand de tequila celebru, alături de actorul George Clooney și omul de afaceri Mike Meldman. După 10 ani de activitate, ei au vândut compania în anul 2017 pentru suma de 700 de milioane de dolari. 

Cindy Crawford: „Tequila este secretul căsniciei fericite‟ 

Se pare că tequila este o băutură specială pentru acest cuplu! Într-un interviu acordat revistei „US Weekley‟, în anul 2015, Cindy Crawford povestea că și-a cunoscut soțul la o nuntă, unde se servea această băutură. În acel moment, Cindy era căsătorită cu celebrul Richard Gere, iar Rende Gerber se afla într-o relație: „Ne-am întâlnit la o tequila. Cu siguranță cred că tequila este secretul căsniciei fericite‟, a glumit fostul model.  

Citește și: Arătau atât de bine împreună! De ce s-au despărțit Cindy Crawford și Richard Gere? 

Cindy Crawford este căsătorită cu Rende Gerber de 26 de ani, iar împreună au doi copii, Presley (24 de ani) și Kaia (22 de ani). În propria carte, a povestit că și-a dorit dintotdeauna să devină cea mai bună variantă a ei pentru a-i face pe plac soțului: „Am vrut să arăt și să fiu precum cea mai frumoasă fată pe care Rande o iubește‟, a scris ea. 

Sursă foto: Instagram @cindycrawfordRecente

Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg