Detoxificare extremă. Ți-ai scoate tot sângele din corp ca să-l cureți?

Simpla idee de a-ți scoate sângele printr-un tub și a-l curăța într-o mașinărie înainte de-a fi băgat înapoi printr-o altă perfuzie pare foarte ciudată. Ai încerca asemenea detoxifiere completă?

image

Scopul unei asemenea curățări a sângelui este de a coate din plasma sângelui toate toxinele – pesticide, solvenți, metale grele și alergeni – care există în jurul nostru, de la plastic la chimicale nocive.

Asemenea procedură îți garantează redobândirea vitalității și combaterea mai multor boli, inclusiv a celor autoimune, ca reumatismul și chiar „long Covid”. Mai mult, este o metodă anti-îmbătrânire și un tratament care-ți redă energia cum n-ai mai avut-o de ani întregi.

Nu de puține ori ne dăm seama că suntem obosiți mai tot timpul, că rămânem fără suflare dacă urcăm câteva scări sau că avem probleme digestive – ca balonarea din senin – fără să ne dăm seama ce poate cauza așa ceva.

Ei bine, în Bavaria, Germania, există un tratament pentru toate astea. Doctorul Richard Straube, un specialist în medicina internă, a perfecționat, acum 15 ani, o mașinărie inventată în Japonia. Procedura sa, denumită INUSpheresis, combină diverse filtre high-tech care curăță sângele în funcție de nevoile fiecărui pacient în parte.

Până în ziua de azi, doctorul Straube a tratat peste 30.000 de pacienți, cu vârste între 14 și 99 de ani, și a constatat o ameliorare a stării celor care suferă de boala Parkinson, de demență și tot felul de boli autoimune.

Se fac două ședințe de curățare a sângelui, care durează 2-3 ore fiecare, iar procedura costă 5.830 de euro pentru cele două ședințe care vin la pachet și cu analize de sânge. La final, primești eventualul diagnostic și tratamentul recomandat. De pildă, se pot descoperi tot felul de infecții, de paraziți care locuiau în tine și despre care n-ai știut niciodată. Ce nu se curăță în timpul procedurii poate fi emilinat prin tratamentul adecvat recomandat de medicul specialist.

Rezultatul poate apărea după câteva săptămâni bune, starea pe care o ai imediat după încheierea tratamentului fiind una înrăutățită pe moment. După câteva săptămâni, o să începi să constați că părul n-a mai arătat de mult atât de bine și de strălucitor, unghiile sunt mai puternice și întregul aspect este vizibil îmbunătățit. În plus, îți recapeți energia pe care poate doar la 20 de ani ai mai avut-o.

Ce zici, te-ar tenta asemenea tratament pentru a-ți îmbunătăți starea psihică și fizică?

foto - Shutterstock



Recente

slabit jpg
detergent de spalat rufe jpg
fasole alba uscata jpg
Supa rece de legume, Sursa foto shutterstock 668899363 jpg
Cafea sau ceai  Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg