Paste de primăvară cum n-ai mai încercat!

Cele mai la îndemână reţete sunt cele cu paste pentru că sunt foarte uşor de preparat. Îţi propunem paste de primăvară cu frunze de ridichi, usturoi şi chilli. În circa 20-30 de minute, ai trei porţii gata de savurat alături de cei dragi.

image

Ingrediente pentru trei porţii

400 g frunze de ridichi

200 g paste

2 căței de usturoi

30 ml ulei

sare

chilli

Te-a mai putea interesa: Reţetă de post. Spaghete picante

Mod de preparare

Speli frunzele de ridichi și le toci. Încingi uleiul și călești un minut cățeii de usturoi feliați și chilli, după gust. Scoți cățeii de usturoi și dai deoparte.

Vezi și: Reţetă rapidă. Paste Fettucine Alfredo

Fierbi pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Cu trei minute înainte să fie gata pastele, adaugi frunzele de ridichi și le lași să fiarbă. Le scurgi apoi și adaugi pastele în tigaia cu ulei, amesteci și mai ții pe foc un minut, să se combine aromele.

FOTO: Shutterstock