Paste de primăvară cum n-ai mai încercat!
Cele mai la îndemână reţete sunt cele cu paste pentru că sunt foarte uşor de preparat. Îţi propunem paste de primăvară cu frunze de ridichi, usturoi şi chilli. În circa 20-30 de minute, ai trei porţii gata de savurat alături de cei dragi.

Ingrediente pentru trei porţii
400 g frunze de ridichi
200 g paste
2 căței de usturoi
30 ml ulei
sare
chilli
Te-a mai putea interesa: Reţetă de post. Spaghete picante
Mod de preparare
Speli frunzele de ridichi și le toci. Încingi uleiul și călești un minut cățeii de usturoi feliați și chilli, după gust. Scoți cățeii de usturoi și dai deoparte.
Vezi și: Reţetă rapidă. Paste Fettucine Alfredo
Fierbi pastele în apă cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Cu trei minute înainte să fie gata pastele, adaugi frunzele de ridichi și le lași să fiarbă. Le scurgi apoi și adaugi pastele în tigaia cu ulei, amesteci și mai ții pe foc un minut, să se combine aromele.
FOTO: Shutterstock