Scapă de transpiraţie cu lămâie. Truc genial şi ieftin

Scapă de transpiraţie cu lămâie  Truc genial şi ieftin jpeg

Îţi dă bătăi de cap transpiraţia în exces? Scapă de ea cu ajutorul unui truc simplu şi ieftin. Ai nevoie doar de 1 leu!

Stresul, oboseala, obezitatea, canicula şi menopauza sunt printre factorii care favorizează transpiraţia în exces, cunoscută în termeni medicali ca hiperhidroză. Persoanele care transpiră abundent, emanând un miros neplăcut, pot suferi de anumite afecţiuni endocrine.

Disfuncţiile glandei tiroide, ovarele polichistice sau tumorile ovariene ori suprarenale sunt doar câteva din aceste boli. Antiperspirantele, recomandate în combaterea transpiraţiei, blochează canalele prin care circulă transpiraţia.

Cum scapi de transpiraţie cu lămâie 

Cum puteţi să evitaţi apariţia petelor de transpiraţie sub braţe şi mirosurile neplăcute ce apar atunci când temperatura creşte? Lămâia face adevărate minuni împotriva transpiraţiei. 

Acest truc de 1 leu vă scapă de petele inestetice de pe haine. Acest fruct iubit şi folosit în o serie de tratamente de înfrumuseţare conţine potasiu, vitamina C şi magneziu, toate aceste elemente având proprietăţi antibacteriene şi contribuie la echilibrarea PH-ului natural al pielii. 

lamaie impotriva transpiratiei jpg jpeg

Tot ce trebuie să faceţi este să freci bine de tot lămâia tăiată în jumătate de pielea de subraţ. Această va acţiona că un deodorant natural, ba chiar mult mai eficient decât un deodorant care lasă urme.

Nu doar lămâia este eficientă împotriva transpiraţiei. Există numeroase remediile naturiste care, folosite intern, dar şi extern, ajută atât la diminuarea simptomelor, cât şi la tratarea cauzelor. Salvia, rozmarinul sau frunzele de nuc sunt doar câteva dintre ele. Iată cum foloseşti remediile naturiste pentru a scăpa de transpiraţie.

Cum lămâia se găseşte pe piaţă indiferent de anotimp, o poţi folosi oricând în locul produselor din comerţ, bucurându-te de numeroasele beneficii pe care aceasta le are. Reţete de frumuseţe cu lămâie.

Sursă: bzi.ro