Fă-ţi un duş

Puţină muzică relaxantă, apa caldă spre fierbinte cu multă spumă, o lumină slabă, pot avea un impact instantaneu asupra stării de spirit. Apa caldă şi sentimentul de curat, proaspăt, îmbunătăţesc nivelul de energie şi te ajută să te relaxezi şi să te simţi mult mai bine.

Prepară-ţi felul de mâncare preferat

Prepară-ţi felul de mâncare care îţi place cel mai mult. Făcând ceva pentru tine, şi numai pentru tine, îţi permite să te simţi răsfăţată. Şi mâncarea preferată nu numai că îţi va face doar burtica fericită, ci te va face să te simţi mult mai bine şi mai energizată.

Uită-te la filmul preferat

Filmul tău preferat este cel care îţi pune aproape instantaneu un zâmbet pe faţă şi pe inimă. Nu ezita niciodată să te uiţi la produsul cinematografic de care te-ai îndrăgostit şi care-ţi face plăcere să-l revizionezi de mii de ori.

Deschide o carte şi citeşte-o

Renunţă la reţelele sociale, telefon şi laptop. Alege ca în timpul pe care-l petreceai de obicei dând scroll pe Facebook sau Instagram să pui mâna pe o carte şi să începi să o citeşti. Prepară-ţi o ceaşcă de ceai şi citeşte ceva care să te inspire.

Ridică-te din pat

Lenevitul în pat nu te ajută în niciun fel. Nu îţi îmbunătăţeşte starea de spirit şi nici nu te face mai fericită. Aşadar, ridică-te, întinde patul şi strânge de prin casă. Curăţenia şi ordinea din casă, chiar dacă este în interiorul celor patru pereţi, îţi dă un sentiment că ai făcut ceva şi că devii mai puternică din punct de vedere fizic şi emoţional! Iar sentimentul de realizare şi de schimbare este o bună pauză în rutina zilnică. Ieşi apoi la o plimbare prin parc.


Credit foto: www.businessinsider.com