Dubai, o lume a luxului. Lucruri extravagante pe care doar aici le găsești

Odată ce ajungi în Dubai, ești sigur că vei face cunoștință cu unele dintre cele mai luxoase lucruri de pe Planetă. Aici vei avea ocazia să vezi cum mașinile Ferrari livrează mâncare sau cum un roboții-polițiști patrulează pe străzi. Descoperă și alte lucruri inedite! 

image

Ai visat vreodată să stai pe un scaun de toaletă făcut din diamante? Ei bine, în Dubai, poți să faci asta! În acest loc, există toalete extrem de scumpe și una singură poate să ajungă la 1,28 milioane de dolari, fiind împodobită cu peste 40.000 de diamante. 

O altă extravaganță a orașului Dubai este reprezentată de mașinile Ferrari care livrează mâncare de tip fast-food acasă. Iar dacă ai crezut că asta este tot, imaginează-ți că în Dubai patrulează pe străzi, în mall-uri și în locurile aglomerate roboți-polițiști, dotați cu biciclete aeriene, care ajung în locuri mai puțin accesibile cu mașina. 

Citește și: Burj Khalifa: turnul recordurilor. Povestea construcției celebrului zgârie-nori din Dubai  

Dacă vrei să mănânci o înghețată foarte scumpă, în Dubai ai ocazia să o faci! Asta pentru că în acest oraș există un sortiment de înghețată special, numit „Diamantul Negru‟, care conține fulgi de aur, șofran, trufe negre și vanilie. O singură linguriță din acest preparat costă aproximativ 800 de dolari. 

Hotelurile din Dubai oferă experiențe încântătoare, însă unul dintre ele cufundă oaspeții în adâncurile luxului subacvatic. În acest loc, se află camere subacvatice, în care turiștii pot observa pe fereastră marea și creaturile marine, ca și cum ar sta într-un acvariu gigant! Prețul pe o singură noapte depășește 300 de dolari, iar dacă îți dorești să stai într-un apartament luxos, poți scoate din buzunar chiar și 25.000 de dolari pentru o singură noapte. 

Vezi și: În Dubai există un Minister al Fericirii. Ce măsuri ia Programul Național de Pozitivitism? 

Dacă îți dorești să te plimbi cu yacht-ul, în Dubai poți lua un Uber-yacht. O singură cursă costă aproximativ 80 de dolari, iar experiența vine la pachet cu muzică mixată de DJ consacrați. 

Știai că… În Dubai poți retrage lingouri de aur de la bancomat? Iar Serviciul de Ambulanță este dotat cu mașini luxoase, precum Ferrari, Lamborghini și Lotus? 

Sursă foto: Shutterstock