Când să bei oţet de mere ca să slăbești

Vrei să slăbeşti mai uşor, să-ţi menţii greutatea corporală ideală şi să ai o sănătate mai bună? Încearcă să bei zilnic oţet de mere. Vezi cât trebuie să iei, cum să-l bei şi care este momentul din zi cel mai potrivit pentru acest tratament!

1 otet de mere jpg jpeg

Dacă eşti în căutarea unor tendințe populare în materie slăbit, una dintre acestea presupune consumul zilnic de oțet de mere. Fie că îl bei ca atare sau în amestec cu apă, fie că iei un supliment care conţine oţet de mere, ar trebui să ai parte de toate efectele sale benefice.

Ești pregătit să bei oțet de mere în fiecare zi pentru a slăbi mai uşor? Dacă da, asigură-te că profiți la maximum de acest remediu natural. Este benefic consumul în anumite momente ale zilei.

Scade pofta de mâncare

Se recomandă să fie luat înainte de masă, deoarece poate reduce pofta de mâncare și-ţi poate stimula digestia carbohidraților, scăzând riscul de hiperglicemie.

O cercetare ale cărei rezultate au fost publicate în „Jurnalul European de Nutriție Clinică‟ a atras atenţia asupra faptului că persoanele care au mâncat o porție de pâine albă după ce au băut puţin oțet de mere s-au simţit sătule într-un timp mai scurt decât cele care nu au luat oţet de mere. Aciditatea dată de acest tip de oţet duce la instalarea timpurie a senzaţiei de saţietate, ceea ce poate duce la pierderea în greutate.

Vezi şi: Leacuri rapide cu oţet de mere

Alte cercetări au demonstrat că persoanele expuse riscului de diabet de tip 2 şi-au controlat mai uşor nivelul de zahăr din sânge dacă au consumat oțet în timpul meselor. Acidul din oţetul de mere inhibă digestia carbohidraților la nivelul tractului digestiv.

De ce este indicat să-l bei dimineaţa?

Cercetătorii au indicat dimineața, pe stomacul gol, ca fiind momentul cel mai bun pentru a bea oţet de mere diluat cu apă. Motivul? Cum este un aliment obţinut prin fermentare, oţetul de mere populează intestinul cu bacterii sănătoase. Pe stomacul gol, poate promova un microbiom echilibrat.

Vezi şi: Cele mai bune fructe care subţiază talia. Care dintre ele alungă poftele culinare şi favorizează slăbirea

Este important pentru intestine să fie într-o stare bună a digera corect alimentele. În caz contra, pot apărea probleme ca balonarea, flatulenţa, imunitatea scăzută. Un pas pe care îl poți face este să mănânci alimente sănătoase pentru intestine, cum ar fi cele cu probiotice, ca varza murată, murăturile în general, iaurtul, oțetul de mere.