Când să bei oţet de mere ca să slăbești

Vrei să slăbeşti mai uşor, să-ţi menţii greutatea corporală ideală şi să ai o sănătate mai bună? Încearcă să bei zilnic oţet de mere. Vezi cât trebuie să iei, cum să-l bei şi care este momentul din zi cel mai potrivit pentru acest tratament!

1 otet de mere jpg jpeg

Dacă eşti în căutarea unor tendințe populare în materie slăbit, una dintre acestea presupune consumul zilnic de oțet de mere. Fie că îl bei ca atare sau în amestec cu apă, fie că iei un supliment care conţine oţet de mere, ar trebui să ai parte de toate efectele sale benefice.

Ești pregătit să bei oțet de mere în fiecare zi pentru a slăbi mai uşor? Dacă da, asigură-te că profiți la maximum de acest remediu natural. Este benefic consumul în anumite momente ale zilei.

Scade pofta de mâncare

Se recomandă să fie luat înainte de masă, deoarece poate reduce pofta de mâncare și-ţi poate stimula digestia carbohidraților, scăzând riscul de hiperglicemie.

O cercetare ale cărei rezultate au fost publicate în „Jurnalul European de Nutriție Clinică‟ a atras atenţia asupra faptului că persoanele care au mâncat o porție de pâine albă după ce au băut puţin oțet de mere s-au simţit sătule într-un timp mai scurt decât cele care nu au luat oţet de mere. Aciditatea dată de acest tip de oţet duce la instalarea timpurie a senzaţiei de saţietate, ceea ce poate duce la pierderea în greutate.

Vezi şi: Leacuri rapide cu oţet de mere

Alte cercetări au demonstrat că persoanele expuse riscului de diabet de tip 2 şi-au controlat mai uşor nivelul de zahăr din sânge dacă au consumat oțet în timpul meselor. Acidul din oţetul de mere inhibă digestia carbohidraților la nivelul tractului digestiv.

De ce este indicat să-l bei dimineaţa?

Cercetătorii au indicat dimineața, pe stomacul gol, ca fiind momentul cel mai bun pentru a bea oţet de mere diluat cu apă. Motivul? Cum este un aliment obţinut prin fermentare, oţetul de mere populează intestinul cu bacterii sănătoase. Pe stomacul gol, poate promova un microbiom echilibrat.

Vezi şi: Cele mai bune fructe care subţiază talia. Care dintre ele alungă poftele culinare şi favorizează slăbirea

Este important pentru intestine să fie într-o stare bună a digera corect alimentele. În caz contra, pot apărea probleme ca balonarea, flatulenţa, imunitatea scăzută. Un pas pe care îl poți face este să mănânci alimente sănătoase pentru intestine, cum ar fi cele cu probiotice, ca varza murată, murăturile în general, iaurtul, oțetul de mere.



Recente

Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg
O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg
Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg