S-a lansat un nou senzor inovativ pentru monitorizarea glucozei în diabet. E util şi pentru copii!

Începând din această lună, dacă suferi de diabet de tip 1 poţi beneficia de un nou dispozitiv pentru monitorizarea continuă a glucozei, mai compact dar mult mai performant, inteligent și mai ușor de utilizat.

image

Noul dispozitiv are dimensiunea unei monede de 50 de bani și asigură accesul mai multor persoane la o monitorizare continuă în timp real a nivelului glucozei. Această opțiune este extrem de utilă pentru părinții care au copii cu diabet de tip 1, pentru că le pot urmări nivelul glicemiei chiar și atunci când sunt la distanță.

A fost proiectat pentru a răspunde cerinţelor pacienţilor şi medicilor

Recent, liderul global în dezvoltarea și producerea sistemelor de monitorizare continuă a glucozei în timp real (CGM) pentru persoanele cu diabet zaharat, DexCom, Inc., împreună cu compania Deyan Kraft Medical au anunțat lansarea celui mai recent sistem CGM, Dexcom ONE+. Acesta folosește cea mai avansată şi precisă tehnologie Dexcom. La proiectarea lui, a fost inclus feedback-ul utilizatorilor finali și profesioniștilor din domeniul sănătății, asigurând o experiență CGM ușor de utilizat, extrem de eficientă pentru persoanele care își gestionează diabetul de tip 1 sau 2 cu insulină.

Actorul Dragoș Bucur, el însuşi pacient cu diabet zaharat, a fost prezent la lansare şi a declarat: „Diabetul este o afecțiune cronică. Afectează atât de multe aspecte ale vieții mele. Gestionarea nivelului valorilor glucozei este crucială pentru mine și pentru oricine care trăiește cu diabet. Dexcom ONE+ vine în întâmpinarea nevoilor noastre, îmi oferă o imagine foarte clară despre unde sunt nivelurile mele de glucoză, în ce direcție se îndreaptă acestea și ne face viața mai apropiată de normalitate‟.

image

Prin ce este diferit acest senzor?

Caracteristicile care diferențiază Dexcom ONE+ de alte sisteme CGM includ posibilități multiple de personalizare și flexibilitate. Dexcom ONE+ oferă cea mai mare discreție, cu trei opțiuni de zone de aplicare și este singurul CGM disponibil în România care oferă o perioadă de încălzire de doar 30 de minute, o perioadă de grație de 12 ore și alerta „întârziere primă alertă de nivel crescut‟. În plus, are un nivel înalt de rezistență şi protecție la apă în comparație cu alte mărci CGM, permițând folosirea dispozitivului în timpul unui duș sau a activităților fizice.

Pentru a afla mai multe informaţii despre Dexcom ONE+, discută cu medicul specialist, solicită un manual de utilizare sau vizitează www.cgmdiabet.ro.

Este uşor de utilizat

Pentru persoanele care încă gestionează diabetul folosind înțepături în degete și care își dozează insulina în mod frecvent, viața cu diabet poate fi copleșitoare. Dexcom ONE+ a fost dezvoltat pentru a elimina o parte din această povară, este conceput pentru a fi ușor de inițiat și mai ușor de utilizat în viața de zi cu zi, chiar și pentru cei care nu au experiență în utilizarea unui sistem CGM. La fel ca toate sistemele CGM Dexcom, Dexcom ONE+ oferă o imagine clară asupra valorilor nivelului glucozei  în timp real, fără înțepături dureroase ale degetelor, făcând astfel mai ușoară obținerea rezultatelor durabile. Senzorul permite utilizatorului să-și partajeze cu ușurință valorile nivelului glucozei cu până la 10 persoane, oferind tuturor un pic mai multă liniște.

„În comparație cu înțepăturile degetelor, un senzor CGM oferă o imagine mult mai clară a modului în care alegerile zilnice afectează nivelurile de glucoză și aceste date au potențialul de a duce la schimbări comportamentale de-a lungul vieții pentru gestionarea diabetului‟, a declarat Dr. Alexandra Crișan, medic primar diabet, nutriţie şi boli metabolice care a adăugat: „Senzorii Dexcom sunt recunoscuți pentru ușurința în utilizare, acuratețea și fiabilitatea lor, iar odată cu lansarea Dexcom ONE+ în România sper că mai mulți oameni vor avea acces la aceste instrumente puternice de gestionare a diabetului.”

„Persoanele din România cu diabet insulinotratat pot avea acum acces la cea mai performantă și mai precisă tehnologie Dexcom, fie prin intermediul platformei www.cgmmdiabet.ro, fie prin Programul Național de Diabet al României (pentru pacienții cu diabet zaharat tip 1 și diabet gestațional)‟, a explicat  Radu Putere, CEO al Deyan Kraft Medical, compania ce deține brand-ul CGM Diabet România, distribuitorul oficial al Dexcom în România.

FOTO: Cgmdiabet



Recente

slabit jpg
detergent de spalat rufe jpg
fasole alba uscata jpg
Supa rece de legume, Sursa foto shutterstock 668899363 jpg
Cafea sau ceai  Sursa foto shutterstock 2195838791 jpg
imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg