Cum să te îmbraci la petrecerea de Sărbători de la serviciu

Petrecerea de Sărbători de la birou trebuie să fie ocazia perfectă pentru a te simți bine – poate primești o primă de Crăciun, apuci să te distrezi cu colegii și primești complimente pe bandă rulantă pentru ținuta ta!

image

Ce porți la petrecerea de sfârșit de an cu colegii și șefii tăi? În primul rând, trebuie să aflii ce gend e petrecere la fi – una în care veți bea cocktailuri și veți dansa până în zori de zi pe ritmurile hitului „All I Want For Christmas Is You”, al lui Mariah Carey, sau una în care trebuie să vă comportați toți cât se poate de formal la restaurantul la care v-au invitat șefii prezenți în costume serioase?

Little black dress

Stiliștii ne sfătuiesc că, la petrecerea de sfârșit de an de la serviciu, trebuie să arătăm toți destul de serioși, în ținute de birou, dar și festivi și confortabili în același timp. Păi, nu se bat cap în cap aceste stiluri? Cam da. Dar poți face întotdeauna un mix între cele două stiluri. Adică poți opta pentru o rochie neagră, clasică și serioasă, la care poți acccesoriza o pereche de încălțări aurii sau argintii sau o bentiță la fel de strălucitoare.

Cu catifeaua nu dai greș

Dacă nici acum nu poți purta catifea, când o poți face?! OK, asemenea gândire nu-ți asigură succesul vestimentar la astfel de întruniri, dar măcar îți oferă posibilitatea de-a te arăta lumii întregi într-o ținută specială, festivă, luxoasă. O pereche de pantaloni din catifea sau chiar rochie ori top din acest material pretențios te va scoate, cu siguranță, în evidență la petrecere.  

Rochița clasică cu bretele

Dacă locația evenimentului este un bar sau restaurant mai răsărit, poți scoate la iveală diva din tine! O rochie lungă sau trei sferturi, strânsă pe talie, cu crăpătură pe picior și neapărat cu bretele subțiri poate face furori cu asemenea ocazie. Elegantă, chiar sexy, asemenea ținută va fi observată de toată lumea și-ți va permite să te miști în voie atunci când te aflii pe ringul de dans. Un sacou supradimensionat poate fi pus pe deasupra atunci când stai la masă și discuți cu cei de lângă tine.

Top strălucitor la blugi

Vrei ceva confortabil, dar, totuși, care să facă senzație? Combină o pereche de jeanși obișnuiți la o bluză din paiete și o pereche de încălțări cu toc, strălucitoare, de preferință. Te poți mișca în voie pe ringul de dans și, în același timp, captezi toate privirile cu topul tău senzațional, care poate avea orice culoare, de la negru, la roșu festiv sau argintiu specific Crăciunului.  

Un costum special

Nimic nu redă mai bine atmosfera de birou decât costumul, nu-i așa? Însă nici nu trebuie să dai senzația că de-abia ai ieșit direct din ședință și n-ai apucat să te schimbi înainte de party! Așadar, alege un costum… mai altfel. Poate cu niște pene la mâneci sau de-o culoare neon, care să atragă toate privirile. Încălțările trebuie să fie neapărat cu toc înalt, pentru a se preta la petrecerea fastuoasă de Crăciun.

Accesorii strălucitoare

În principiu, poți să te prezinți la petrecerea de sărbători de la serrviciu cu orice fel de ținută, atât timp cât o accesorizezi în concordanță cu situația specială. Astfel, poți opta pentru un deux pieces negru, simplu, serios, pe care să-l scoți în evidență cu niște accesorii strălucitoare – de la încălțări aurii sau argintii la brățări, coliere, clutch-ul sau bentița la fel de glamorous. Și blugii pot fi puși astfel în valoare. Nu mai vorbim despre rochiile tricotate, fustele din stofă sau pantalonii la dungă!...

Foto - Shutterstock