Cum să te îmbraci la petrecerea de Sărbători de la serviciu

Petrecerea de Sărbători de la birou trebuie să fie ocazia perfectă pentru a te simți bine – poate primești o primă de Crăciun, apuci să te distrezi cu colegii și primești complimente pe bandă rulantă pentru ținuta ta!

image

Ce porți la petrecerea de sfârșit de an cu colegii și șefii tăi? În primul rând, trebuie să aflii ce gend e petrecere la fi – una în care veți bea cocktailuri și veți dansa până în zori de zi pe ritmurile hitului „All I Want For Christmas Is You”, al lui Mariah Carey, sau una în care trebuie să vă comportați toți cât se poate de formal la restaurantul la care v-au invitat șefii prezenți în costume serioase?

Little black dress

Stiliștii ne sfătuiesc că, la petrecerea de sfârșit de an de la serviciu, trebuie să arătăm toți destul de serioși, în ținute de birou, dar și festivi și confortabili în același timp. Păi, nu se bat cap în cap aceste stiluri? Cam da. Dar poți face întotdeauna un mix între cele două stiluri. Adică poți opta pentru o rochie neagră, clasică și serioasă, la care poți acccesoriza o pereche de încălțări aurii sau argintii sau o bentiță la fel de strălucitoare.

Cu catifeaua nu dai greș

Dacă nici acum nu poți purta catifea, când o poți face?! OK, asemenea gândire nu-ți asigură succesul vestimentar la astfel de întruniri, dar măcar îți oferă posibilitatea de-a te arăta lumii întregi într-o ținută specială, festivă, luxoasă. O pereche de pantaloni din catifea sau chiar rochie ori top din acest material pretențios te va scoate, cu siguranță, în evidență la petrecere.  

Rochița clasică cu bretele

Dacă locația evenimentului este un bar sau restaurant mai răsărit, poți scoate la iveală diva din tine! O rochie lungă sau trei sferturi, strânsă pe talie, cu crăpătură pe picior și neapărat cu bretele subțiri poate face furori cu asemenea ocazie. Elegantă, chiar sexy, asemenea ținută va fi observată de toată lumea și-ți va permite să te miști în voie atunci când te aflii pe ringul de dans. Un sacou supradimensionat poate fi pus pe deasupra atunci când stai la masă și discuți cu cei de lângă tine.

Top strălucitor la blugi

Vrei ceva confortabil, dar, totuși, care să facă senzație? Combină o pereche de jeanși obișnuiți la o bluză din paiete și o pereche de încălțări cu toc, strălucitoare, de preferință. Te poți mișca în voie pe ringul de dans și, în același timp, captezi toate privirile cu topul tău senzațional, care poate avea orice culoare, de la negru, la roșu festiv sau argintiu specific Crăciunului.  

Un costum special

Nimic nu redă mai bine atmosfera de birou decât costumul, nu-i așa? Însă nici nu trebuie să dai senzația că de-abia ai ieșit direct din ședință și n-ai apucat să te schimbi înainte de party! Așadar, alege un costum… mai altfel. Poate cu niște pene la mâneci sau de-o culoare neon, care să atragă toate privirile. Încălțările trebuie să fie neapărat cu toc înalt, pentru a se preta la petrecerea fastuoasă de Crăciun.

Accesorii strălucitoare

În principiu, poți să te prezinți la petrecerea de sărbători de la serrviciu cu orice fel de ținută, atât timp cât o accesorizezi în concordanță cu situația specială. Astfel, poți opta pentru un deux pieces negru, simplu, serios, pe care să-l scoți în evidență cu niște accesorii strălucitoare – de la încălțări aurii sau argintii la brățări, coliere, clutch-ul sau bentița la fel de glamorous. Și blugii pot fi puși astfel în valoare. Nu mai vorbim despre rochiile tricotate, fustele din stofă sau pantalonii la dungă!...

Foto - Shutterstock



Recente

pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg
Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg
Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg
O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg