Au rămas câteva zile până la turneul naţional Masha şi Ursul ce va include Suceava, Bacău, Bucureşti şi Oradea

1 84398 original jpg jpeg

Sărbătorile se apropie şi puţine zile îi mai despart pe cei mici de primul dar de Crăciun – cel mai urmărit serial de desene animate rusesc, “Masha şi Ursul”, reapare pe scenele din România într-un spectacol live de Crăciun ce va călători, între 9 - 14 decembrie 2018, în oraşele Suceava (9 decembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Bacău (10 decembrie, Teatrul de Vară), Bucureşti (11 şi 12 decembrie, Sala Polivalentă) şi Oradea (14 decembrie, Casa de Cultură), adus de Events.

Pornind de la un basm popular rusesc, „Masha şi Ursul” spune povestea unei fetiţe pe nume Masha, ce locuieşte în pădure alături de Ursul Michka şi de animăluţele ei. Desenul animat s-a bucurat de un succes enorm, canalul de Youtube fiind printre primele zece cele mai vizionate din lume iar episoadele au fost traduse în 25 de limbi şi difuzate în peste 25 de ţări.

Spectacolul de Crăciun „Masha şi Ursul”, o producţie licenţiată a studiourilor Animaccord, aduce pe aceeaşi scenă teatru, musical şi elemente de acrobaţie şi circ, alături de decoruri spectaculoase care vor recrea atmosfera de sărbătoare din experienţa ce va ţine publicul pe marginile scaunelor.

În această poveste plină de aventură, Masha devine detectiv şi va dezlega misterului dispariţiei bradului şi darurilor de Crăciun, ajutată de prietenii ei dar şi de toţi copiii isteţi din sală.

image

Reprezentaţiile din acest turneu vor face deliciul spectatorilor mici şi mari, fiind dublate în limba română de voci bine-cunoscute de publicul tânăr – îndrăgita actriţă, cântăreaţă şi vloggeriţă Andra Gogan este vocea Mashei iar Oliver Toderiţă, actor al Teatrul Excelsior cunoscut pentru vocea sa prezentă în numeroase promo-uri TV, va fi Povestitorul şi Moş Crăciun. Actorii Eugeniu Cozma şi Lia Gherman le vor da glas Profesorului Ştepticus, lui Zăpezilă, Ursului Panda şi Veveriţei iar Lupii, Ursul, Iepurele, Purceluşa şi Corul Animalelor prind viaţă cu vocile lui Alex Bunghez şi Ştefan Paraschiv de la Brothers Production.

Turneul este susţinut de Kaufland România din dorinţa de a oferi copiilor un spectacol de neuitat. Mascotele Kuniboo îi vor întâmpina pe micii spectatori cu suprize înainte de fiecare reprezentaţie, Aqua Carpatica Kids, ca parte a iniţiativei hidratarecorecta.ro, vine în ajutorul părinţilor ce îşi doresc să afle care e cantitatea optimă de lichide pe care ar trebui să o consume micuţii lor în fiecare zi.

De asemenea, în incintele spectacolelor, publicul va avea ocazia de a gusta bomboanele inspirate de personajele Masha şi Ursul.

În toate cele patru locaţii, accesul publicului este permis începând cu orele 18:00 iar spectacolele încep la ora 19:00. Reprezentaţia are o durată de o oră şi zece minute, cu pauză.

Biletele la spectacolul „Masha şi Ursul - Poveste de Crăciun” se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti), sau de la casele de bilete ale sălilor unde se desfăşoară spectacolul, la preţurile de 200 lei, 150 lei , 90 lei, 60 lei pentru Bucureşti , 125 lei, 80 lei, 55 lei pentru Suceava, 140 lei, 85 lei, 55 lei pentru Bacău şi 120 lei, 65 lei pentru Oradea.

Parteneri media: Prima TV, Click pentru femei, Itsy Bitsy, OK Magazine, Şapte Seri, acasa.ro, copilul.ro, eva.ro, suntparinte.ro, ScoalaIntuitext.ro.Recente

Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg