Au rămas câteva zile până la turneul naţional Masha şi Ursul ce va include Suceava, Bacău, Bucureşti şi Oradea

1 84398 original jpg jpeg

Sărbătorile se apropie şi puţine zile îi mai despart pe cei mici de primul dar de Crăciun – cel mai urmărit serial de desene animate rusesc, “Masha şi Ursul”, reapare pe scenele din România într-un spectacol live de Crăciun ce va călători, între 9 - 14 decembrie 2018, în oraşele Suceava (9 decembrie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Bacău (10 decembrie, Teatrul de Vară), Bucureşti (11 şi 12 decembrie, Sala Polivalentă) şi Oradea (14 decembrie, Casa de Cultură), adus de Events.

Pornind de la un basm popular rusesc, „Masha şi Ursul” spune povestea unei fetiţe pe nume Masha, ce locuieşte în pădure alături de Ursul Michka şi de animăluţele ei. Desenul animat s-a bucurat de un succes enorm, canalul de Youtube fiind printre primele zece cele mai vizionate din lume iar episoadele au fost traduse în 25 de limbi şi difuzate în peste 25 de ţări.

Spectacolul de Crăciun „Masha şi Ursul”, o producţie licenţiată a studiourilor Animaccord, aduce pe aceeaşi scenă teatru, musical şi elemente de acrobaţie şi circ, alături de decoruri spectaculoase care vor recrea atmosfera de sărbătoare din experienţa ce va ţine publicul pe marginile scaunelor.

În această poveste plină de aventură, Masha devine detectiv şi va dezlega misterului dispariţiei bradului şi darurilor de Crăciun, ajutată de prietenii ei dar şi de toţi copiii isteţi din sală.

image

Reprezentaţiile din acest turneu vor face deliciul spectatorilor mici şi mari, fiind dublate în limba română de voci bine-cunoscute de publicul tânăr – îndrăgita actriţă, cântăreaţă şi vloggeriţă Andra Gogan este vocea Mashei iar Oliver Toderiţă, actor al Teatrul Excelsior cunoscut pentru vocea sa prezentă în numeroase promo-uri TV, va fi Povestitorul şi Moş Crăciun. Actorii Eugeniu Cozma şi Lia Gherman le vor da glas Profesorului Ştepticus, lui Zăpezilă, Ursului Panda şi Veveriţei iar Lupii, Ursul, Iepurele, Purceluşa şi Corul Animalelor prind viaţă cu vocile lui Alex Bunghez şi Ştefan Paraschiv de la Brothers Production.

Turneul este susţinut de Kaufland România din dorinţa de a oferi copiilor un spectacol de neuitat. Mascotele Kuniboo îi vor întâmpina pe micii spectatori cu suprize înainte de fiecare reprezentaţie, Aqua Carpatica Kids, ca parte a iniţiativei hidratarecorecta.ro, vine în ajutorul părinţilor ce îşi doresc să afle care e cantitatea optimă de lichide pe care ar trebui să o consume micuţii lor în fiecare zi.

De asemenea, în incintele spectacolelor, publicul va avea ocazia de a gusta bomboanele inspirate de personajele Masha şi Ursul.

În toate cele patru locaţii, accesul publicului este permis începând cu orele 18:00 iar spectacolele încep la ora 19:00. Reprezentaţia are o durată de o oră şi zece minute, cu pauză.

Biletele la spectacolul „Masha şi Ursul - Poveste de Crăciun” se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti), sau de la casele de bilete ale sălilor unde se desfăşoară spectacolul, la preţurile de 200 lei, 150 lei , 90 lei, 60 lei pentru Bucureşti , 125 lei, 80 lei, 55 lei pentru Suceava, 140 lei, 85 lei, 55 lei pentru Bacău şi 120 lei, 65 lei pentru Oradea.

Parteneri media: Prima TV, Click pentru femei, Itsy Bitsy, OK Magazine, Şapte Seri, acasa.ro, copilul.ro, eva.ro, suntparinte.ro, ScoalaIntuitext.ro.Recente

Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg