Optează pentru o plantă rezistentă

Ei bine,dacă iubeşti vegetaţia specifică zonelor montane,atunci o ferigă la ghiveci iţi poate aduce aminte de locurile pline de verdeaţă pe care le-ai vizitat în această vacanţă. Avantajul îngrijirii unei astfel de plante la birou este că se dezvoltă foarte bine fără prea multă lumină. Singurul lucru de care trebuie să ţii cont însă,e să o uzi de două-trei ori pe săptămână. Dacă aerul este uscat poţi pune în farfuria pe care stă ghiveciul câteva pietricele de argilă,care să menţină umiditatea.

Coşuleţele cu petale parfumate de trandafir alungă depresia

Petalele uscte de trandafir le poţi achiziţiona de la florările sau de la magazinele specializate în obiecte de decor. Dacă eşti o persoană romantică poţi alege petale roşii de trandafir pe care le poţi împrospăta după un timp cu ulei esenţial de trandafir. Mai mult,aromoterapia cu ulei de trandafir are un efect antidepresiv,oferă o stare de confort emoţional,calmează nervii,creând o stare de echilibru,de fericire şi optimism.

Ramele multicolore din lemn înveselesc atmosfera

Cu siguranţă că îţi doreşti să-ţi aduci aminte cât mai des de momentele pline de bucurie petrecute alături de prieteni şi de familie în concediu. Ei bine,poţi face o selecţie a celor mai îndrăgite fotografii şi le poţi pune în valoare,aşezându-le în cele mai vizibile locuri de pe birou. Astfel vei putea trece mai uşor peste momentele de tensiune petrecute la serviciu. Pentru si mai multă culoare şi diversitate optează pentru rame de diferite dimensiuni şi forme şi alege culori cât mai evidente.

Suvenirurile îţi animează starea de spirit

De câte ori explorezi o destinaţie de vacanţă îţi place să iei cu tine un obiect care să-ţi aducă aminte de atmosfera minunată a acelor locuri. Dacă iubeşti marea,atunci un coş cu scoici sau o clepsidră cu nisip colorat îţi poate va anima un pic starea de spirit. De asemenea,figurinele vesele din lut,o clamă pentru foi din lemn sub formă de buburuză sau o cană pictată în culori vii te vor face să-ţi aduci aminte mai uşor de momentele pline de relaxare pentrecute în lunile de vară.

Obiectele de cult religios îţi dau putere

Dacă eşti o persoană credincioasă poţi aduce pe biroul de la serviciu o icoană sau o cruce în miniatură. În momentele grele,o rugăciune şi o privirire asupra acestor obiecte îţi vor deschide mai uşor poarta spre credinţă şi rugăciune.