Iată cum poţi folosi florile în ziua cea mare:

Lumânarea de botezvă rămâne întotdeauna atracţia florală a evenimentului. De-a lungul vremii,trendurile şi gusturile în ceea ce priveşte decorarea cu flori a lumânării pentru ceremonia de creştinare a bebeluşului s-au tot modificat. De la lumânarea înaltă,albă sau crem,decorată cu o sferă florală s-a trecut încet,încet la cea din ce în ce mai scurtă. Trendurile momentului indica lumânări de botez(https://olla.ro/florarie/lumanari-de-botez) scurte,tip cilindru,de maxim 40 de cm,împodobite minimalist,diafan sau lumânări în decorarea cărora se folosesc,alături de flori,figurine sau mici decoraţiuni personalizate,realizate manual.

Decoraţiunile pentru cristelniţă,împreună cu aranjamentele florale pentru Bisericăsunt realizate,de regulă,din acelaşi tip de flori ca şi lumânarea pentru botez. Pentru cristelniţă puteţi alege între o ghirlandă din flori şi frunze decorative,accesorizată cu panglici sau jucărioare şi mici buchete de flori,prinse de marginea vasului. Aranjamentele florale pentru intrarea în Biserică sau sfeşnicele împodobite cu flori de pe masa pentru ceremonie pot scrie povestea florală a botezului.

Aranjamentele de masăvor respecta şi ele tematica aleasă. Floriştii profesionişti te pot ajuta să pui la cale o poveste în decorul căreia să se desfăşoare petrecerea botezului celui mic. Cum ar fi ca atât lumânarea de botez cât şi aranjamentele de masă să recreeze povestea Ilenei Cosânzeana,a lui Tom Degeţel,a baloanelor zburătoare sau chiar a caruselului magic din Mary Poppins? Toate acestea se pot comanda dintr-o florărie online ori se pot pune la cale împreună cu floristul,într-o întâlnire personală.

Coroniţele florale.Pentru că la petrecerea de după ceremonia religioasă vor fi şi mulţi copii,de ce nu le-ai face şi micilor domnişoare prezente o bucurie? Fetiţele se vor simţi cu adevărat că nişte mici prinţese dacă îşi vor accesoriza rochiţele de bal cu nişte coroniţe florale diafane. Împletite din flori rezistente,precum trandafirul,dianthusul sau orhideea,numai bune să facă faţă ţopăielilor şi jocurilor. Iar dacă o coroniţă ţi se pare prea mult,alege un pieptene de păr decorat cu mici flori.

Colţul fotografului.Oferă-le invitaţilor tăi o amintire preţioasă cu ajutorul unui colţ tematic în care să îşi poată face fotografii. Preferatul nostru:recreerea unui colţ de pădure magică,plină de muşchi,ciupercuţe,lumini magice ascunse printre flori şi verdeaţă şi buturugi pe care se pot aşeza zânele ursitoare care cu siguranţă participă şi ele,nevăzute,la ziua cea mare a micului tău pui.

Coşuleţul bebeluşuluinu trebuie lăsat la o parte,cu atât mai mult cât toată lumea va face un adevărat pelerinaj în jurul lui,trimiţând sărutări şi gânduri bune micuţului şi făcându-i fotografii. Alege cu grijă florile:să fie parfumate foarte discret şi să nu fie otrăvitoare. Multe plante frumoase pot fi extrem de toxice!

Iar pentru ca tu să ai timp să stai cât mai mult cu puiul tău,poţi comanda florile de la florăria online Olla(https://olla.ro/florarie/). Pentru că timpul petrecut cu cei mici este nepreţuit!