Voucherele de vacanță, o idee excelentă pentru angajatori. Iată de ce!

Oferirea de recompense cât mai consistente angajaților este un obiectiv important pentru antreprenorii de oriunde.

image

Doar prin intermediul unor salarii și beneficii semnificative, angajații vor fi mereu motivați să dea un randament ridicat. Firește, acest lucru nu este mereu ușor de pus în practică de către oamenii de afaceri, deoarece oferirea de recompense presupune un efort financiar.

Pe lângă remunerația de bază, acordată sub formă de salariu, angajatorii au și alte modalități pe care le pot accesa pentru a oferi lucrătorilor condiții avantajoase. Printre acestea, se regăsesc tichetele de masă, dar și voucherele de vacanță. Acest tip de beneficii se pot oferi ca supliment și oferă avantaje inclusiv pentru antreprenori. În continuare, vei afla de ce voucherele de vacanță pot fi o idee bună și pentru tine!

Vouchere de vacanță - de ce merită oferite ca beneficiu

Ideea de oferire a unor vouchere de vacanță pe post de beneficiu pentru angajații unei firme este una destul de nouă în România, iar mulți antreprenori nu sunt încă familiarizați cu acest concept. Cum funcționează, deci, voucherele? Concret, în calitate de angajator, poți comanda pentru fiecare angajat un card care să fie încărcat cu o sumă care poate avea valoarea maximă de 6 salarii minime brute. 

Sumele încărcate pe cardul de vouchere de vacanță nu sunt supuse taxării cu procentele aferente contribuțiilor sociale, astfel că reprezintă o modalitate care oferă beneficii fiscale pentru toate părțile implicate. Cu ajutorul sumelor încărcate pe cardul de vacanță, lucrătorii pot să își organizeze sejururi în România și să comande următoarele tipuri de servicii:

  • cazare la unități numeroase din țară;
  • transport;
  • masă.

De asemenea, angajații pot comanda pachete turistice speciale, la nivel național. Dacă voucherele sunt oferite prin intermediul cardurilor disponibile pe Pluxee.ro, angajații vor avea acces la o rețea deosebit de vastă, extinsă la nivel național. Un beneficiu major pe care îl vor putea accesa aceștia constă în ofertele speciale disponibile pe tot parcursul anului.

În calitate de angajator, trebuie să fii conștient de faptul că randamentul cel mai bun este oferit de către lucrătorii de la firma ta doar atunci când aceștia se simt odihniți, relaxați și au capacitatea de a se concentra cu adevărat pe sarcinile de lucru. 

Specialiștii din întreaga lume recomandă antreprenorilor să creeze un climat cât mai sănătos pentru salariați, din punct de vedere al raportului dintre muncă și viața personală. Prin oferirea de vouchere care pot fi folosite pentru achiziționarea de servicii sau pachete turistice, vei reuși să oferi lucrătorilor tăi posibilități mai bune de relaxare în timpul liber. 

În concluzie, voucherele de vacanță sunt beneficii foarte avantajoase pentru salariați, care își pot organiza cu ajutorul lor concediile într-o manieră convenabilă. Ei pot să apeleze la bonurile de vacanță, în loc să cheltuiască sume importante din salariu pe cazare. Alege să apelezi și tu la această variantă și include voucherele de vacanță și în oferta pe care o faci potențialilor angajați, pentru ca firma ta să devină mai atractivă pentru profesioniștii pe care vrei să îi angajezi!

Sursa foto: Pexels.com