Adriana îţi garantează reţeta de: “Negresă”

1 57634 original jpg jpeg

Ce ai nevoie: 400 g zahăr /1 pachet margarină /½ pahar lapte /6 linguri cacao /2 plicuri zahăr vanilat /4 ouă /200 g făină /100 g nucă măcinată /1 praf de copt /nucă de cocos pentru ornat

Mod de preparare:

1. Zahărul,margarina,laptele,4 linguri de cacao şi zahărul vanilat se pun într-un vas pe foc,până se topesc. Compoziţia se împarte în două. În prima jumătate,după ce se răceşte,se adaugă gălbenuşurile de la ouă,făina,nuca măcinată,albuşurile bătute spumă şi praful de copt. Amestecul se toarnă în tava tapetată şi se dă la cuptor 45 de minute.

2. În a doua jumătate se pun cele 2 linguri de cacao rămase şi se lasă pe aragaz până dă în clocot,apoi se întinde peste blat. La final,se ornează cu nucă de cocos.



Recente

Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg
Laptele cu mirodenii regleaza glicemia si digestia  Sursa foto shutterstock 1843827337 jpg
pesticide jpg
Piept de pui cu spanac  Sursa foto shutterstock 1880367337 jpg
Dexcom ONE Romania jpg
clickpentgrufemei ro jpg
Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg