Dietă extremă. Ți-ai stimula electric creierul doar ca să slăbești?

Mănânci câteodată și simți că nu te poți opri? Ei bine, acum s-a găsit soluția pentru un apetit exagerat – stimularea electrică a creierului, făcută chiar la tine acasă!

image

Un nou studiu ne redă speranța nouă, tuturor celor care mâncăm mai mult decât ar trebui și punem kilograme nedorite pe noi. Acesta susține că există leac pentru pofta aceea insațiabilă pe care o avem câteodată și nu, nu trebuie să ne abținem de la mâncat și nici nu trebuie ne chinuim la sală, ca să putem slăbi. Există o metodă mult mai simplă!

În cadrul studiului despre care vorbeam, episoadele în care participanții mâncau necontrolat s-au redus de la de 20 de ori pe lună la doar șase ori pe lună. Mai mult de-atât, cei care au luat parte la studiu au reușit să slăbească 4kg în șase săptămâni. Dar în ce constă această stimulare electrică a creierului?

Stimularea ușoară a creierului își propune să schimbe comportamente care contribuie la pierderea controlului în privința mâncării. Și reușește exact asta – să schimbe modul de gândire și comportamentul celui care face stimularea în ceea ce privește mâncarea.

Acest procedeu folosește o cască la care sunt atașați niște electrozi. „Studiul nostru este primul care oferă o nouă opțiune pentru un tratament ce poate fi făcut acasă la om, nu prin clinici sau spitale”, a ținut să precizeze doctorul Michaela Flynn, cercetător la Institutul de Psihiatrie, psihologie și neuroștiință din Londra și autorul studiului.

„Participanții au declarat că starea li s-a schimbat, s-au simțit mai relaxați, lucru care explică schimbarea comportamentului lor și-a slăbirii, care a rezistat mai multă vreme după ce tratamentul s-a încheiat. Rezultatul cercetării noastre ne dă speranțe și dorim să analizăm această metodă pe mai multe persoane”, a conchis dr. Flynn.

image

În concluzie, sunt vești bune pentru toți cei care au poftă de ceva dulce și nu se lasă până nu termină găletușa de înghețată sau batoanele de ciocolată avute în casă. Nu se cunosc, până în prezent, amănunte despre momentul în care această metodă va fi disponibilă în farmacii și nici n-a vorbit nimeni despre posibile efecte secundare. Însă, chiar și așa, viitorul sună bine pentru cei care mănâncă necontrolat, nu?

foto - ShutterstockRecente

mic dejun la hotel jpg
Inghetata de ananas Sursa foto shutterstock 2048103830 jpg
Salata de oua cu pui Sursa foto shutterstock 2170072225 jpg
Aranjatul patului jpg
Vrei să ți păstrezi aspectul tânăr cât mai multă vreme Iată 3 lucruri la care să fii atentă! jpg
Somnul, cel mai important pentru calitatea vietii jpg
Cum putem preveni apariția ridurilor Sfaturi și trucuri pentru o piele cu aspect tânăr jpg
Inghetata de nuca de cocos Sursa foto shutterstock 1350168797 jpg
menstruatie precoce jpg
Arsuri solare 5 ponturi sa le vindeci rapid Sursa foto shutterstock 2236010639 jpg
Pateuri cu spanac Sursa foto shutterstock 1028582377 jpg
camasa alba jpg
Evoluția designului iPhone de a lungul timpului  cover (1) jpg
Prajitura cu zmeura Sursa foto shutterstock 1910737084 jpg
machiaj roșu foto  Shutterstock jpg
Top 5 cele mai sanatoase fructe Sursa foto shutterstock 252338818 jpg
miscare excesiva, sport jpg
Placinta cu carne Sursa foto shutterstock 1939909105 jpg
etichete jpg
cele mai bune anticonceptionale (1) jpg