A slăbit mâncând friptură cu grăsime șase zile din șapte!

Fostul soț al Madonnei a dezvăluit secretul pierderii în greutate din ultima vreme. Nu, regizorul Guy Ritchie n-a dat carnea pe legume, ci a mâncat friptură aproape în fiecare seară!

image

Regizorul de 55 de ani a fost invitat în podcastul „Ruthie's Table”, unde a vorbit despre noua lui siluetă. Guy Ritchie a povestit tuturor în ce constă dieta lui actuală, care l-a scăpat de surplusul în greutate. Acesta a ținut să explice cum mănâncă friptură câte cinci zile din șapte pentru simplul motiv că e „mai ușor” pentru el să gătească acest fel de mâncare.  

Guy a recunoscut că sare, de cele mai multe ori, peste micul-dejun și că preferă un ice coffee și un bar proteic sănătos, care să-i alunge foamea până seara, când ajunge acasă și-și gătește singur gustoasele fripturi. Se pare că cina este singura lui masa principală a zilei, așadar înfometarea este cea care a „topit” kilogramele în plus ale cineastului britanic.  

„De obicei, mănânc un antricot de vită de cinci sau șase ori pe săptămână și, la un moment dat, o să mă mai joc prin bucătărie și cu alte lucruri, dar deocamdată mi-e ușor să gătesc friptura asta”, a ținut să precizeze fostul soț al Reginei Pop, Madonna.

„Îmi place grăsimea și cât de crocantă poate să devină grăsimea antricotului. Mi se pare că antricotul de vită conține cantitatea ideală de grăsime și carne pentru mine. Îmi place friptura crocantă și nu mă plictisesc niciodată de ea, parcă sunt în Rai când o mănânc”, a dezvăluit Guy Ritchie.

image

„Nu mănânc micul-dejun de obicei, prefer cinele. Am slănit vreo 7kg și chiar mă mândresc cu asta. N-a fost nicio bătaie de cap pentru mine să slăbesc. După cafeau rece de dimineață, iau o gustare mică pe la ora 13, acel baton proteic cu alune, și apoi cina”, a conchis vedeta.

Guy a recunoscut că a avut probleme cu greutatea în trecut: „Mi-am petrecut cea mai mare parte din viață extinzându-mă, dar acum mă contract”, a declarat încântat regizorul britanic care s epregătește de lansarea celui mai recent produs cinematografic al său, „The Ministry of Ungentlemanly Warfare”.

foto - ShutterstockRecente

nuntă indiană foto  Shutterstock jpg
Copiii vedetelor jpg
Medicover foto Dan Malureanu 0503 JPG
Nativii acestor 3 zodii vor avea noroc in anul Dragonului de Lemn Sursa foto shutterstock 560312692 jpg
Horoscop jpg
femeie și bărbat în pat foto  Shutterstock jpg
Mel B jpg
Shogun serial jpg
vedetă cu câine foto  Shutterstock jpg
Martha Stewart foto  Shutterstock jpg
Blake Lively, Ryan Reynolds jpg
Japonia jpg
Kourtney Kardashian jpg
Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg