Beyoncé, primele dezvăluiri despre boala cu care se confruntă

Beyoncé a vorbit pentru prima dată despre boala cu care se confruntă de ani de zile. Ea nu este singura vedetă care suferă din cauza acestei probleme de sănătate. Inclusiv Kim Kardashian și Cara Delevingne au fost diagnosticate! 

image

Este frumoasă, talentată și cunoscută în întreaga lume, însă viața ei nu este lipsită de probleme. Cântăreața Beyoncé, în vârstă de 42 de ani, a oferit recent un interviu unde a făcut o dezvăluire de care, cel mai probabil, doar apropiații știau. 

Boala de care suferă Beyoncé

Artista și femeia de afaceri, Beyoncé, le-a spus jurnaliștilor de la revista americană, Essence, că suferă de mulți ani de psoriazis, o boală a pielii care provoacă erupție cutanată cu mâncărimi și pete, piele uscată și crăpată care sângerează, coșuri și leziuni, sub forma de plăci de culoare roșie, acoperite de scuame albe, cel mai des pe genunchi, coate și scalp.

Citește și: VIDEO Suma exorbitantă câștigată de Beyonce pentru reclama de la Super Bowl 

Beyoncé și-a făcut curaj să facă această dezvăluire, în contextul lansării liniei ei cu produse destinate îngrijirii părului, numită Cécred: 

„Am multe amintiri frumoase legate de părul meu. Relația pe care o avem cu părul nostru este profund personală - de la petrecerea din copilărie în salonul mamei mele și până când tatăl meu îmi aplica ulei pe scalp pentru a-mi trata psoriazisul, aceste momente au fost sacre pentru mine”, a spus artista. 

Beyoncé nu este singura vedetă de talie internațională care se confruntă cu psoriazis. Kim Kardashian, Kris Jenner, Stacy London, Cara Delevingne, Cyndi Lauper, Phil Mickelson și Stacy London se numără printre celebritățile diagnosticate cu această boală.

Citește și: Kim Kardashian le-a arătat fanilor cum se manifestă psoriazisul: „Nu știu ce se întâmplă” 

Afecțiunea nu este contagioasă! 

Psoriazisul nu este o boală contagioasă, așadar nu se poate transmite de la o persoană la alta. În prezent, nu există un tratament pentru psoriazis care să determine o vindecare completă și definitivă, însă există alternative care pot preveni înrăutățirea simptomelor, reduce numărul și intensitatea erupțiilor. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg
Printesa Diana jpeg
Luna foto  Shutterstock jpg
Noul Nostradamus Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Tori Spelling, Dean McDermott jpg
Eclipsa de soare jpg
Kim Kardashian reclamă Instagram jpg
Justin, Hailey Bieber divorț jpg
Nepal foto  Shutterstock jpg
Copilul lui Arnold jpg
Lady Gaga jpg
Robert Downey Jr foto  Shutterstock jpg
Marilyn Monroe 60 (7) jpg