Cum trăiește Bianca Censori cu Kanye West. Părinții și prietenii ei sunt îngroziți!

Rapperul american Kanye West a șocat întreaga lume când s-a însurat la numai o lună de la divorțul cu Kim Kardashian, în martie 2022. De atunci, e acuzat că își umilește soția în public!

image

De când Bianca Censori s-a măritat cu Kanye West, părinții ei își pun problema că este controlată de soțul ei până la cel mai mic amănunt. Și nu e nicio exagerare, dacă e să privim imaginile cu celebrul cuplu în public, când ea riscă să fie arestată pentru că este aproape dezbrăcată, iar el merge nepăsător pe lângă ea, înfofolit tot.

Censori este un designer și architect din Australia. Născută pe 5 ianuarie 1995, în Melbourne, femeia de 28 de ani s-a specializat în arhitectură la universitate, apoi a lucrat în calitate de consultant de design interior timp de un an. Cu alte cuvinte, e educată și citită. Cum de acceptă atunci să-și bată atâta joc soțul ei de ea?!

Bianca se ocupă de „arhitectura” brandului Yeezy, deținut de Kanye, încă din noiembrie 2020. Se pare că West i-a trimis un mesaj pe rețelele sociale, în care i-a propus să lucreze pentru el. Acceptând, ea s-a mutat la Los Angeles și a devenit „șefa pe arhitectură” în compania Yeezy.

image

„Bianca adoră moda, arta și combinatul hainelor, însă nu-i place să fie atât de faimoasă, e mult mai retrasă decât fostele partenere de viață ale lui Kanye”, susține o sursă în The Sun. „Părinții și prietenii ei sunt stupefiați că situația se înrăutățește pe zi ce trece”, a adăugat apropiatul Biancăi. La ce se referă aceștia?

La ținutele pe care care Kanye o pune pe Bianca să le poarte în public. Ea este adesea cu mâinile inerte pe lângă corp, de parcă ar fi legată, și cu restul corpului la vedere. De cele mai multe ori, își acoperă părțile intime cu o pernă sau un ursuleț de pluș, altfel ar fi arestată pentru expunere indecentă în spațiu public. În tot acest timp, ea nu spune nimic, stă cu privirea în jos și pare cât se poate de tristă.

„Bianca nu-și dă seama că ceea ce poartă nu e numai dezgustător și dă un exemplu negativ tinerelor, dar e la limita încălcării legii. Iar Kanye e înfofolit în mai multe straturi de haine și, când soției lui îi era frig, fiind aproape goală și înfășurată doar într-un plastic transparent, el n-a făcut niciun gest să-i ofere una dintre hainele lui”, a ținut să precizeze amicul doamnei West.

image

Până și pe pagina de Instagram a Biancăi sunt multe comentarii care atrag atenția asupra ținutelor ei și a felului în care Kanye se poartă cu ea, însă ei nu-i pasă. Continuă să poarte ținutele alese de el, care sunt extrem de indecente, și acceptă să pozeze ca soția supusă alături de controversatul rapper, care suferă de tulburare bipolară și refuză să-și ia tratamentul.  

foto - InstagramRecente

insula miliardarilor foto  Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie foto  Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg