David Beckham, model de sfârcuri perfecte! Americanii se operează ca să arate ca fostul fotbalist

În ultimii ani, nu numai femeile au grijă de ele, ci și bărbații, care sunt dispuși să apeleze la bisturiu pentru a semăna cu David Beckham. La sfârcuri!

image

Mai nou, bărbații moderni se pensează, epilează, își taie cuticulele de la unghii, își fac implant de păr și se operează ca să arate cât mai bine. Iar cea mai nouă modă estetică are de-a face cu o parte a corpului lui David Beckham care e copiată în sala de operații estetice – sfârcurile.

Persoanele publice, mai ales foștii sportivi, au fanii lor, care le urmăresc progresul în carieră, dar le și admiră fizicul desăvârșit, mai ales la cei care rămân în formă excelentă și după ce se retrag de pe terenul de sport. David Beckham e unul dintre acei foști atleți care continuă să atragă privirile tuturor cu corpul lui bine lucrat la sală. Însă nu mușchii le-au atras atenția altor bărbați, ci pieptul acestuia.  

NY Post susține că David Beckham a devenit un model pentru pacienții care le cer chirurgilor plasticieni să copieze exact forma sfârcurilor faimosului britanic. Medicii din New York au atras atenția asupra operațiilor estetice – tot mai multe la număr! – care trebuie să redea mărimea și forma sfârcurilor fostului sportiv.

Asemenea operație costă în jur de 5.000 de dolari și presupune obținerea unor pectorali ca ai co-proprietarului echipei Inter Miami. Cum se face acest lucru? Prin reducerea mărimii sfârcurilor, astfel încât să arate simetrice, și realizarea unei forme anume – ca de migdală, așa cum are David.

David Beckham sursa  Shutterstock jpg

Chirurgul plastician Marc Everett, din Manhattan, a observat o cerere mărită pentru această procedură. „Oamenii își doresc sfârcuri ca ale lui David Beckham!”, a dezvăluit medicul în Daily Mail, iar doctorița Elie Levine confirmă apariția acestui fenomen: „E clar vorba despre o modă, având în vedere că am mers de la a face câte două astfel de operații pe an la o cerere de două operații care să copieze sfârcurile lui David Beckham pe lună!”, a conchis aceasta.

foto - Instagram, Shutterstock

video - YouTube H&MRecente

4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg
Printesa Diana jpeg
Luna foto  Shutterstock jpg
Noul Nostradamus Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Tori Spelling, Dean McDermott jpg