Elvis era blond și se vopsea brunet la trei săptămâni. Secrete dezvăluite de prietenul lui

Larry Geller, de 84 de ani, și-a petrecut câte două ore pe zi aranjând părul lui Elvis Presley, din 1964 până în ziua în care a murit, pe 16 august 1977. Ce probleme a întâmpinat la morgă?

elvis presley jpg

Geller a oferit un interviu în exclusivitate pentru DailyMail.com, în care a vorbit despre experiența inedită de-a fi apropiatul Regelui Rock & Roll, fel în care Elvis și-a petrecut cu el ultima zi de naștere și cât de „pozitiv” era superstarul despre anul ce urma. Din păcate, nu l-a mai prins…

Scriitorul și coafezul de 84 de ani a fost unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Elvis. În ziua în care Regele Rock & Roll ar fi împlinit 89 de ani, Geller a oferit interviul revelator pentru publicația britanică. „Urma să oprească turneele și să facă o pauză din showbiz pentru o vreme”, spune confidentul lui Elvis despre confesiunile acestuia din ultima lui zi de naștere, de pe 8 ianuarie 1977.

„Cine era clientela noastră? Sinatra, Brando, Steve McQueen, Rock Hudson, Paul Newman, Peter Sellers, Glen CampbelI. Oricine era cineva la Hollywood venea la salonul nostru”, a ținut să precizeze fostul angajat al lui Elvis. „Mergeam la Hollywood, ca să lucrăm la un film, și apoi ne întoarceam la Memphis și rămâneam acolo vreo două luni. De fiecare dată când Elvis făcea un film, trebuie să-i fac coafura de vreo 10 ori pe zi, pentru că părul lui nu avea volum și necesita multă îngrijire”, a început acesta să povestească.

„Elvis avea o podoabă capilară bogată, dar n-avea volum. Iar eu îi dădeam volum. Îl vopseam brunet la fiecare trei săptămâni”, a adăugat amicul superstarului muzical.

elvis (2) jpg

„Când Elvis a murit, tatăl lui mi-a spus să merg la morgă să-i aranjez părul. Când l-am văzut, am avut un șoc. Mă uitam la el și nu-mi venea să cred. Noi eram în pauză, nu apucasem să-l mai vopsesc, că Elvis a murit. Îi crescuseră rădăcinile și trebuia să fac cumva ca să nu se vadă asta. Era o femeie acolo și am întrebat-o dacă nu are cumva niște mascara în poșetă. L-am vopsit cu mascara pe la perciuni, pe frunte și la ceafă. Nimeni nu și-a dat seama că nu era vopsit complet, cum îl știa lumea”, a povestit fostul coafez al marelui Elvis Presley.

foto - InstagramRecente

Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg