„Sânii mei erau la ofertă!” Jane Seymour s-a operat de teamă să nu fie concediată la Hollywood!

În tinerețe, a jucat în filmul „Live and Let Die”, cu James Bond, și-a vrut să apară cât mai frumoasă în fața camerelor. De fapt, a apelat la operații estetice ca să nu fie dată afară din film!

image

Partenerea Agentului 007 trebuie să fie întotdeauna sexy și plină de încredere, motiv pentru care actrița Jane Seymour a vrut să se ridice la standardul ridicat al acestui rol și și-a făcut de urgență programare la medicul plastician pentru câteva corecturi fizice.

Ce era în neregulă cu vedeta de la Hollywood în 1973, când a jucat în filmul cu James Bond? Ei bine, actrița arată extrem de bine și acum, când are 73 de ani și nu-și arată deloc vârsta. Cum să ne închipuim că în tinerețe era… urâtă?!

Jane s-a temut că va fi concediată din filmul de mare succes pentru că avea ochii… diferiți. Adică de culori distincte. „Când am fost distribuită ca partenera lui James Bond, ochii mei aveau culori diferite, iar acest aspect mă temeam că îi va determina pe producătorii blockbuster-ului să mă dea afară”, a recunoscut vedeta în „The Tomron Hall Show”.

Teama ei de-a fi concediată era justificată, pentru că exact asta a pățit înainte de-a primi rolul care a scos-o din anonimat pe actrița de la Hollywood: „M-au dat afară de la primul meu job tocmai pentru că aveam culori diferite la ochi. Aveam un ochi verde și altul, căprui. Și asta se pare că nu e deloc OK!”, a ținut să adauge Seymour.

Și operația care a făcut posibilă schimbarea culorii ochilor nu a fost singura intervenție pe care a făcut-o Jane. Ea a decis să-și mărească bustul cu niște implanturi extrem de mici: „Aveam cei mai mici sâni pe care-i puteai cumpăra. De fapt, nici nu existau așa mici. Erau la ofertă specială”, a ținut să adauge cea care și-a pus cel mai subtil implant mamar care exista pe piață.

image

„Toată lumea ar trebui să facă ce dorește cu corpul lui”, a declarat Jane Seymour. „Ne-am înțeles? Eu sunt actriță!”, a ținut să precizeze cea care nu s-a ferit niciodată să vorbească despre frumusețea ei fizică și despre operațiile estetice pe care le-a făcut din… necesitatea de a-și păstra locul la Hollywood.

Vedeta serialului „Dr. Quinn, Medicine Woman” trage linia, însă, la liftingul facial: „Dacă vreau să arăt mai tânără, îmi fac breton. Asta e secretul întineririi mele peste noapte! Nimic permanent, ci doar un simplu truc”, a conchis starul hollywoodian.

foto - Shutterstock



Recente

Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png