Shannen Doherty a aflat de infidelitatea soțului chiar înainte de-a se opera pe creier

Actrița din serialul „Beverly Hills, 90210” a aflat că soțul o înșela chiar înainte de-a se opera la cap ca să-și scoată o tumoră pe creier.

image

În timpul primului episod din podcastul ei „Let’s Be Clear”, Shannen Doherty a vorbit despre divorțul de soțul ei de 10 ani, Kurt Iswarienko, care a început în timp ce actrița se lupta cu cancerul aflat în stadiul patru, la începutul anului 2023.

„Aveam operația devreme dimineața și am intrat în sala de operație după ce am aflat că mariajul meu se încheiase, că soțul meu avea o aventură de doi ani”, a început să povestească Doherty. În ciuda situației deloc plăcute, Iswarienko și-a dorit să-și sprijjine soția la greu, însă actrița a refuzat să simtă prezența soțului infidel în timp ce se pregătea de intervenția chirurgicală.

„Mă simțeam atât de trădată!”, a continuat vedeta din „Beverly Hills, 90210”. „Într-un final, m-am simțit atât de neiubită de cineva cu care îmi petrecusem 14 ani din viață, de cineva pe care îl iubeam cu toată inima mea”, a adăugat Shannen.

Nici nu-i de mirare că actrița era împietrită de teamă să intre în operație, dar a beneficiat, totuși, de sprijinul celor dragi. Mama ei, fratele și prietena cea mai bună, Chris, au fost nelipsiți de lângă pacienta VIP, în absența lui Iswarienko.

Operația la creier a fost un succes, însă, după ea, actrița a trebuit să continue lupta cu boala nemiloasă. A făcut radiații și-a încercat să-și păstreze optimismul atât de important în asemenea situații, în ciudat situației complicate în care se afla.

„Simplul fapt că a trebuit să trec prin toate astea în timp ce încercam să înaintez cu divorțul și să aflu adevărul, a fost cumplit!”, a conchis vedeta de la Hollywood.

Doherty și Iswarienko s-au despărțit în ianuarie anul acesta, în aceeași lună în care a avut operația ei majoră. Actele de divorț, însă, au fost depuse în aprilie, pentru a-i acorda actriței timpul necesar de recuperare după extirparea tumorei la creier.

„Eram atât de confuză și, în tot acest timp, eram pe steroizi și tot felul de alte medicamente, pentru că nu voiau ca creierul meu să se umfle de la intervenție. Sincer vă spun că încă îmi e greu. Da, am depus actele de divorț, dar am multe amintiri cu această persoană”, a adăugat ea.

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer pentru prima dată în 2015 și, doi ani mai târziu, a anunțat că boala intrase în remisie. Cancerul a apărut din nou în 2019 și a progresat la stadiul patru și s-a răspândit la creier.

„Mi-e rușine cu faptul că nu pot menține o relație”, a dezvăluit ea în podcast. „Am eșuat la trei mariaje, dar tot cred în iubire”, a ținut actrița să menționeze.

foto - ShutterstockRecente

Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg