1. Se poartă frumos cu toată lumea

Nu doar cu tine este blând şi înţelegător,ci şi cu chelnerul care a adus comanda greşit,cu subalternii lui,cu familia sa (şi cu a ta),într-un cuvânt,cu toată lumea. Este o persoană care răspândeşte bunătate oriunde merge.

2. Este cu adevărat fericit

Un om fericit nu este doar un om sănătos,de asemenea,este şi optimist şi împlinit. Cine n-ar dori o viaţă lângă un om ca el?

3. Te iubeşte

Deşi nu îţi spune prea des că te iubeşte,îţi demonstrează prin tot ceea ce face că este înnebunit după tine. Adoră atât calităţile,cât şi defectele tale şi ar face orice ca să te ştie fericită. Nu comentează când trebuie să luaţi cina cu familia ta şi nici când întârzii,ca de obicei,jumătate de oră.

4. Are grijă de tine

Îi place să te protejeze şi să te răsfeţe,nu doar la ocazii speciale,ci în fiecare zi a săptămânii.

5. Te face să zâmbeşti

Când eşti cu el şi când te gândeşti la el,îţi apare aşa,din senin,un zâmbet minunat pe faţă.

6. Poţi fi tu însăţi alături de el

Nu contează cât de mult te place cineva,niciodată nu vei şti cât de mult te iubeşte,până când nu i te descoperi exact aşa cum eşti în viaţa de zi cu zi. iar el găseşte minunat tot ceea ce faci tu.

7. E singurul bărbat din fanteziile tale

Da,în timpul sexului,multe femei îşi permit să aibă fantezii cu alţi bărbaţi. Nu este nimic greşit,atâta timp amândoi se bucură de o partidă de zile mari. Dar dacă singurul care apare în fanteziile taleeste el,atunci eşti o norocoasă!

8. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă

Un tip care gândeşte exact ca tine este ceea ce îţi trebuie. Când tu visezi la o excursie la Paris,iar el vrea să faceţi economii,sigur încep să iasă discuţii urâte. Da,cele mai multe cupluri se ceartădin cauza banilor.

9. Nu pune la suflet ce spui la nervi

Ştie că eşti mai aprigă la mânie şi nu doar că nu se supără când îi arunci vorbe grele,dar chiar face tot posibilul să te liniştească. Îţi acceptă defectele şi vrea să te ajute să fii o persoană mai bună? Asta-i dragostea adevărată.

10. Eşti prioritatea numărul 1

Când vine vorba de priorităţi,eşti numărul 1. Eşti persoana cea mai importantă din viaţa lui şi nu există dubii în această privinţă.