Ne stimulează imunitatea şi ne fereşte de boli grave. În plus,nu are gust rău. Ideal ar fi să mâncăm varză de trei ori pe săptămână pentru că este bogată în vitamine (A,B1,B2,B3,B5,B6,B9,C,E şi K) şi minerale (magneziu,potasiu,calciu,fier) care,printre altele,ajută organismul să facă faţă agenţilor patogeni (virusuri şi bacterii) cu care venim zilnic în contact.

Beneficii de necontestat

Sursă de fibre.

Tratează constipaţia şi reglează digestia.

Sucul de varză tratează ulcerul şi protejează mucoasa stomacului.

Acidul folic din varză este excelent pentru femeile însărcinate.

Femeile care alăptează îşi pot aplica pe sâni frunze de varză pentru a scăpa de senzaţia de durere.

Vitaminele din varză ne sporesc imunitatea organismului.

Află motivele pentru care varza este un aliment miraculos AICI.