Iată câteva sfaturi pentru a aduce înapoi momentele distractive în relaţia ta:

1. Petreceţi timp împreună

De multe ori sunteţi în aceeaşi cameră,dar nu vorbiţi unul cu celălalt sau eşti atât de ocupată cu munca,încât nu îţi dai seama cum trece timpul. De aceea,încearcă să petreci timpul liber cu soţul sau iubitul şi vorbiţi despre orice.

  

2. Aranjează o întâlnire

  

Dacă aveţi copii,asigură-te că îl laşi cu bunica sau cineva de încredere şi ieşiţi la o întâlnire. Duceţi-vă în locul care vă place cel mai mult,la dans sau în parcul de distracţie. Acest lucru va funcţiona şi vă veţi simţi bine amândoi.  

 3. Pregăteşte-i cina  

Pregătirea unei cine este cel mai simplu mod de a cuceri inima unui bărbat. Găteşte o cină care să cuprindă felurile de mâncare care îi plac cel mai mult. Dacă nu eşti convinsă de abilităţile tale ca bucătar,comandă mâncarea de la restaurantul lui preferat şi pune pe masă nişte lumănări,pentru o cină romantică la lumina lumănărilor.

  

4. Lasă-i bileţele de dragoste

  

Bileţelele de dragoste sunt apreciate de bărbaţi. Fie le laşi în cameră pe masă sau pe pernă,fie pe e-mail sau prin mesaj pe telefon,merită să faci acest lucru. Acesta va simţi cât de mult îţi pasă de el şi va şti că îl porţi mereu în minte.

5. Mărturiseşte-i dragostea pe care i-o porţi

Este posibil să-i fi trimis un mesaj de dragoste sau un e-mail,dar nu e nimic potrivit şi apreciat decât mărturisirea dragostei pe care i-o porţi. Spune-i că îl iubeşti la fel de mult ca în prima zi.

  

6. Surprinde-l cu atenţie

  

Din când în când,laudă-l pentru munca depusă. Bărbaţii iubesc să primească atenţie dacă acestea pot pretinde şi altceva. Laudă-l pentru gustul său la haine sau parfumuri,sigur o să-i placă foarte mult.

 7. Planifică o vacanţă surpriză  

Dacă nu dispuneţi de aşa mult timp ca să ieşiţi în oraş,planifică o vacanţă. În funcţie de timpul pe care îl aveţi împreună,duceţi-vă într-o excursie lungă sau scurtă. Alege locul în care el a vrut mereu să ajungă,dar nu a reuşit până acum.  

 8. Găseşte modalităţi de petrecere a timpului împreună  

Acest timp ar putea fi în timp ce călătoriţi către sau de la locul de muncă sau când mergeţi la cumpărături împreună sau chiar după cină. Dacă nu puteţi merge într-o vacanţă,găseşte modalităţi de a fi unul în compania celuilalt.

  

9. Lasă-l să-şi petreacă timpul cu gaşca lui

  

Da,ar trebui să petreceţi ceva timp împreună,dar partenerul tău va aprecia dacă la-i lăsa să petreacă o seară cu prietenii lui. Asigură-te că nu-l vei suna în timpul când el este cu prietenii.

10. Apreciază lucrurile pe care le face

Chiar dacă e ceva simplu,încercă şi spune-i cât de mult îi apreciezi ajutorul din jurul casei. Acest lucru îl va face să se îndrăgostească şi mai mult de tine.