Odată ce i-ai trimis o poză cu tine îmbrăcată provocator sau un mesaj cu tentă sexuală,lasă-l pe cel iubit să te sune sau să-ţi scrie înapoi. Fiind prea insistentă,rişti să-l enervezi şi astfel nu se va mai excita la ideea că o să petreceţi clipe pasionale împreună.  

1. Mesaje ca să te dorească - Am o surpriză pentru mai târziu,trebuie să renunţi la haine ca s-o găseşti.

Când va citi aceste cuvinte,cu siguranţă va începe să se gândească la mai multe scenarii. Un astfel de mesaj trimis cu câteva ore înainte să ajungă acasă este mai mult decât o simplă invitaţie la clipe pasionale în dormitor. Mai exact,e vorba de o ademenire către un joc al seducţiei diferit de ceea ce experimentaţi de obicei. Iar ca aşteptarea să merite,îi poţi trimite câteva poze cu buzele tale date cu ruj roşu sau cu diferite obiecte vestimentare sexy,menite să-i trezească apetitul... sexual.

2. Casa este doar a noastră,nu uita să aduci o sticlă cu vin roşu.

Ştiai că,în combinaţie cu ciocolată şi scorţişoară,vinul roşueste cel mai puternic afrodisiac? O aluzie la vinul roşu este unul dintre cele mai inspirate mesaje ca să te dorească.

Stimulent foarte apreciat de bărbaţi,licoarea rubinie creşte libidoul şi vă ajută să vă eliberaţi de temeri şi de complexe. Dacă îi dai un SMS bărbatului iubit în care îi spui că sunteţi singuri în casă când ajunge în localitate şi că îl aştepţi să vină cu o sticlă de vin roşu înseamnă că vrei să-i transmiţi că îţi doreşti o seară nebună de amor.

3. Mesaje ca să te dorească - Abia aştept să mă masezi cu mâinile tale puternice.

Dacă este departe de tine şi citeşte acest mesaj,partenerul tău nu se va gândi că te doare spatele sau că îţi simţi umerii grei,ci că trupul tău tânjeşte după atingerea lui şi că masajul făcut de el este doar un preludiupentru o partidă de sex. În plus,spunându-i că are mâini puternice îi hrăneşti orgoliul  şi îi dai de înţeles că eşti atrasă de felul în care arată.