Fă multă mişcare!

Dacă vrei să „fiarbă” sângele în tine,îmbunătăţeşte-ţi circulaţia. Exerciţiile fizice pot creşte fluxul sangvin,care,în teorie,asigură o partidă de sex mult mai plăcută,deoarece,în esenţă,excitaţia sexuală,atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei,implică creşterea fluxului de sânge,către zona genitală. Iar asta,îţi garantează un libidou ridicat. Sună bine,nu?

Exerciţiile cresc numărul de endorfine,endorfine care îţi ridică moralul şi îţi asigură o stare de spirit bună. Ca sa nu mai zic de energie.

Oricum,printr-un program zilnic de exerciţii sau o alergare uşoară,ai să observi cum ţi se tonifică,puţin câte puţin,întreg corpul. Şi o dată cu asta,te vei simţi mai „apetisantă”. Cum se spune,o mână o spală pe cealaltă!  

Urmează odietă sănătoasă

Dacă nu ştiai,află că din cauza arterelor înfundate cu grăsime,sângele nu poate ajunge  în zona genitală,pentru a-ţi facilita excitarea. Prin urmare,şi la el,dacă stai să te gândeşti,există o legătură între bolile de inimă şi disfuncţia erectilă.

Excesul de greutate,de asemenea,se pune în calea hormonilor tăi,iar dacă se ajunge la obezitate,echilibrul dintre estrogen şi testosteron se poate schimba radical. Ai mare grijă!

Nutriţia contează mult prea mult,ca să nu-i dai atenţia potrivită. De exemplu,deficitul de fier duce la oboseală,care,la rândul său,scade libidoul. Alege cu grijă alimentele dietei tale!

Învaţă să faci faţăstresului

Ce zici de o vacanţă,cât se poate de simplă? Dar despre a comunica mai mult cu partenerul tău?

Oamenii suprasolicitaţi zi de zi,tind să se închidă în ei şi dezvoltă tot soiul de probleme sau frustrări.

Tocmai de aceea,este recomandat să încerci să ieşi din rutină,ori de câte ori ai ocazia. O mică escapadă,de un weekend,dar şi alte activităţi,care să vă implice pe amândoi,pot rezolva şi reduce din stresul cu care tinzi să te obişnuieşti.