Feng shui-ul este arta chineză prin care se consideră că amenajarea locuinţei trebuie să fie în deplină concordanţă cu modul în care îţi propui să trăieşti. Potrivit tehnicilor feng shui amenajarea locuinţei într-un anumit fel creează o energie pozitivă care va ajuta la îndeplinirea anumitor dorinţe.

1.  Alege dormitorul potrivit. Modul în care este poziţionat dormitorul în locuinţă este extrem de important,consideră specialiştii în feng shui. În mod ideal,acesta ar trebui să fie situat în partea de sud-vest a casei,dar dacă acest lucru nu este posibil,atunci trebuie să ştii că partea sud-vestică a dormitorului este cea care va atrage iubirea. Decorează această zonă cu fotografii sau obiecte care au o însemnătate aparte pentru tine din punct de vedere emoţional,mai ales în ceea ce priveşte partea sentimentală.

Citeşte şi:Alege-ţi lenjeria de pat în stilul feng shui

2. Îndepărtează din dormitor orice îţi aminteşte de o fostă relaţie. De asemenea,tehnicile feng shui ne spun că dacă dormitorul este prea încărcat de tot felul de obiecte,chi-ul este blocat,prin urmare acest lucru are consecinţie şi asupra vieţii amoroase.

Citeşte despre:Lucruri inedite despre sărut pe care trebuie să le ştii

3.Creează spaţiu. Aşa cum este în cazul amintirilor nefericite care ne pot îngreuna viaţa,la fel se întâmplă şi în ceea ce priveşte spaţiul în care locuim. O altă cunoscută tehnică feng shui sugerează faptul că pentru a primi pe cineva în viaţa noastră trebuie să îi facem în primul rând loc în ea. Începe cu casa şi încearcă să arunci mobila care este foarte veche şi îţi aduce amintiri neplăcute.