1. Nu bea prea mult vin înainte de a face sex

Desigur,un pahar de vin te poate ajuta să-ţi creşti apetitul sexual,însă în cazul în care bei mai mult decât trebuie,nu vei avea parte de o partidă de sexc satisfăcătoare. Cercetătorii de la Universitatea Missouri din St.Louis au descoperit că prea mult vin consumat înainte de a face sex reduce şansele de a ajunge la orgasm.
 

2. Nu te culca cu partenerul tău înainte de a face duş

Dacă partenerul tău are penisul necircumcis şi obişnuiţi să faceţi sex neprotejat,cel mai bine este ca el să nu sară peste duşul de dinaintea partidei sexuale. Altfel,ai un risc mai mare de a face o infecţie urinară,pentru că în cazul unui penis necircumcis pătrund mai uşor în vagin.
 

3. Nu consuma alimente care te balonează

În cazul în care consumi legume sau cereale integrale înainte de a face sex,există un risc destul de mare să te confrunţi cu o senzaţie de balonare şi cu flatulenţă în timpul actului sexual. Aşadar,cel mai bine este să eviţi alimentele care te balonează dacă ştii că vei avea parte de o seară romantică alături de partenerul tău.
 

4. Nu folosi un lubrifiant care conţine mentol

Lubrifiantele pe bază de mentol produc,adesea,iritaţii,mai ales dacă ţi se întâmplă în mod constant să ai probleme genitale sau te apropii de menopauză. Pentru a preveni iritaţiile şi alergiile genitale,cel mai bine este să foloseşti un lubrifiant pe bază de apă.