Nu are grăsimi

Ştiai că sucul din trestie de zahăr nu conţine grăsimi şi este dulce în mod natural? Nu trebuie să îţi faci griji în timp ce îl bei, întrucât nu vei pune la loc kilogramele pierdute. În plus, poate fi băut ca atare, fără a mai fi nevoie să adaugi zahăr.

Bogat în fibre

Sucul din trestie de zahăr conţine fibre dietetice, având aproximativ 13 grame pe porţie. O dietă bogată în fibre ajută la îmbunătăţirea digestiei şi asigură funcţionarea normală a colonului. În plus, fibrele conferă senzaţia de saţietate, aşa că nu îţi va mai fi foame câteva ore bune.

Are proprietăţi antiinflamatoare

Ştiai că unii oameni nu pot pierde în greutate din pricina existenţei unei inflamaţii? Procesul inflamator împiedică eliminarea grăsimii din corp, motiv pentru care este important ca acesta să fie combătut şi, mai apoi, prevenit. Dacă bei în fiecare zi suc din trestie de zahăr şi ţi-ai propus să slăbeşti, vei observa că acele kilograme nedorite vor dispărea ca prin minune.

Bun energizant

Sucul din trestie de zahăr conţine zaharuri de care organismul are nevoie pentru a-şi lua doza zilnică de energie. Consumul acestei băuturi nu numai că va creşte volumul de energie, dar şi rezistenţa la efort fizic. Se recomandă câte 2 pahare pe zi, de preferat în prima parte a zilei.
De asemenea, sucul este alcalin şi neutralizează acizii din organism.

Previne cancerul

Sucul de trestie de zahăr este benefic pentru organism, deoarece are numeroase minerale şi vitamine. În plus, acest suc natural este folosit în tratamentul cancerului. Trestia de zahăr are în compoziţie sa glucoză, apă, fier, fosfor, calciu, vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, vitamina C, acid glutamic, alanină, aminoacizi şi proteine. Mulţi oameni din China cred în puterea miraculoasă a sucului de trestie de zahăr şi au obiceiul să bea zilnic o cană cu acest suc, de aici şi cheia longevităţii lor.


Sursă foto: www.brandsynario.com