1. Dieta cu prune

 
Prunele sunt bogate în apă şi sunt o alegere extraordinară dacă ai deficienţă de vitaminele A,B,C şi E. Cura se ţine 6 zile pe săptămână,iar o zi din săptămână se mănâncă numai prune. Mic dejun:8 prune crude,pe stomacul gol. Pentru gustare poţi opta pentru 100 de grame de nuci şi patru biscuiţi de ovăz.
 
Prânz:acesta poate consta într-un meniu alcătuit din supă,urmată de o friptură şi de o salată sau de o mâncare de legume. Îţi poţi alcătui masa în funcţie de ce preferi,dar evită prăjelile şi mâncărurile grase. La gustare vei mânca 8 prune uscate. Cina:pentru masa de seară poţi alege un iaurt dietetic,cereale şi 2 felii de şuncă de pui.
 

2. Dieta cu struguri

 
Strugurii sunt extraordinari pentru a-ţi proteja inima şi pentru a te feri de cancer,datorită faptului că sunt bogaţi în flavoinoizi şi în antioxidanţi. Dacă e urmată aşa cum trebuie,această dietă te poate ajuta să scapi de 2 kilograme în numai trei zile. În prima zi trebuie să mănânci 500 de grame de struguri.
 
În a doua zi,vei mânca 1,5 kilograme,iar în a treia zi 2 kilograme. Ai grijă ca pe tot parcursul dietei să consumi suficiente lichide,dar evită sucurile carbogazoase şi cafeaua. E de preferat să consumi multe ceaiuri şi apă.