În cabina de probă

 

După ce ai probat câteva piese de lenjerie intimă sau de îmbrăcăminte sexy,tu şi partenerul sunteţi gata să treceţi la etapa următoare. Important este să fiţi rapizi şi discreţi. Alegeţi un magazin aglomerat,cu multă lume în zona cabinelor de probă.

  • Poziţia ideală:

-Cu spatele la zid

-Colierul lui Venus,când cabina e prevăzut cu o băncuţă sau cu un taburet:te aşezi pe băncuţă,te sprijini pe coate,iar partenerul îţi ridică picioarele şi le pune în jurul gâtului,trăgându-te uşor spre el.

-Sex oral

 

 

În parc

 

Parcul oferă o ambianţă plină de romantism:iarbă,flori mirositoare,ciripit de păsărele... totul condimentat de pericolul ca vreun trecător să vă descopere zbaterile amoroase. În plus,incursiunea în parc e mult mai la îndemână ca o excursie în natură,departe de oraş. Alege o oră când nu e multă lume pe alei – dimineaţa devreme sau seara târziu. Alege un colţ de parc cu vegetaţie bogată-şi fereşte-te de gardieni.

  • Poziţia ideală:

-Mângâieri discrete sub fustă,în timp ce tu şi partenerul sunteţi întinşi pe gazon,cât mai departe de ochii curioşilor.

-Sex din poziţia „în picioare”,tu fiind sprijinită de trunchiul vajnic al unui copac.

-Sex oral,partenerul fiind sprijinit de un copac sau de un zid.

 

 

 

În toaletele publice

 

Sexul în toaletele publice poate fi interesant – cu condiţia ca locul să fie foarte curat şi bine întreţinut. Avantajul este că riscul să fiţi prinşi este foarte mic,mai ales dacă treceţi rapid la acţiune.

  • Poziţia ideală:

-Lasă capacul de la WC,aşează-te deasupra şi lasă partenerul să acţioneze.

-În picioare,sprijinită de zid.

 

 

 

La cinema

 

În semiîntunericul sălii,când toată lumea e cu ochii pe ecran,tu şi partenerulm,instalaţi comod în fotoliile de pluş,puteţi găsi săruturile şi mângâierile care să vă incite la mai mult. Veţi fi actori în propriul vostru film de amor! Cu condiţia să vă plasaţi pe ultimul rând,la balcon sau lângă perete.

  • Poziţia ideală:

-Mângâieri reciproce,sub fustă sau pantalon. Scopul este de a creşte tensiunea erotică,fără a merge însă până la capăt.

 

 

La muncă

 

Îi poţi face o surprinză partenerului ducându-te să-l vezi la locul de muncă,îmbrăcată cât mai sexy pe sub un trenci sau un pardesiu uşor. Plăcerea aceasta necesită însă ca iubitul tău să aibe biroul lui şi să nu fie stresat de probleme presante. Trage perdelele şi blochează uşa înainte de a trece la acţiune. Alege perioada vacanţelor,când mulţi sunt plecaţi în concediu.

  • Poziţia ideală:

-Dacă biroul e suficient de mare,totul e permis.