Oamenii din jurul tău

Când eşti înconjurată de persoane negative, starea de spirit îţi este influenţată de acestea. Începi şi tu să gândeşti negativ, să vezi lucrurile într-un alt mod decât cel real. În acelaşi mod, dacă ai alături de tine oameni pozitivi şi plini de viaţă, vei avea şi tu o dispoziţie bună, fericită.

Reţelele sociale

Adesea, oamenii îşi prezintă viaţa pe reţelele sociale într-un mod exagerat. Acest lucru afectează starea de spirit a persoanei care utilizează platforma. S-ar putea să te simţi inferioară atunci când citeşti un mesaj, să te indispui când vezi poze ale cunoscuţilor din vacanţă etc. Recomandat este să reduci timpul pe care-l petreci pe reţelele sociale. Este spre binele tău.

Stilul de viaţă foarte activ

Când ia un stil de viaţă dezordonat şi eşti dezorientată, acest lucru poate avea un impact negativ asupra stării de spirit. Pe măsură ce simţi că ai atât de multe de făcut, un loc curat şi organizat te ajută să fii mult mai productivă. Aşadar, este important să devii o persoană ordonată în tot ce faci.

Lipsa de somn

Lipsa somnului poate avea efecte negative asupra noastră, chiar şi asupra modului în care ne simţim a doua zi. Somnul este esenţial pentru ca tu să te simţi bine şi să te menţii sănătoasă. Recomandate sunt 7-8 ore de somn pe noapte.

Temperatura

Crezi sau nu temperaturile de afară influenţează mult starea de spirit! Condiţiile meteorologice extreme pot duce la starea de spirit proastă, în timp ce vremea bună poate duce la o bună dispoziţie.

Credit foto: www.bustle.com