Îţi place cum dansează

 

Studii ştiinţifice cât se poate de serioase arată că mişcările unui bărbat pe ringul de dans îţi pot pune inima pe foc! Mişcările largi,variate,rapide,învăluitoare semnalează în subconştientul unei femei putere,supleţe,vitalitate,arată un studiu american. Studiul arată că femeile preferă bărbaţii viguroşi şi abili – iar bărbaţii care dansează bine sugerează aceste abilităţi masculine.

 

 

Îţi place că-i „periculos”

 

Tot cercetările arată că femeile preferă bărbaţii „periculoşi”. Dacă zăreşti un individ care tocmai s-a dat jos dintr-un montagne russe sau dintr-o maşină de curse de mare viteză,e posibil să arăţi toate semnele unei excitaţii subite:respiraţie precipitată,pupile dilatate,bătăi rapide de inimă.

 

 

Îţi place că poartă roşu

 

Tot studiile,bată-le vine,arată că femeile sunt mai atrase din punct de vedere sexual de bărbaţii care poartă culoarea roşu. Atracţia este legată şi de semnificaţia culorii respective,adică bogăţie şi putere.

 

 

 Îţi place cum miroase

 

Şi nu trebuie neapărat să miroase a apă de colonie,arată studiile. Femeile au o preferinţă pentru bărbaţii care miros „a bărbat“. Sudoarea bărbaţilor conţine o substanţă care creşte,la femei,nivelul cortizolului – hormonul asociat cu activitatea cerebrală şi excitaţia.

 

 

Te invită la un pahar cu vin

 

Dacă te invită la un pahar cu vin şi accepţi – eşti ca şi cucerită! Cercetările arată că femeile care beau 1-2 pahare de vin pe zi au un nivel mai crescut al dorinţei sexuale ca nebăutoarele.