Zâmbetul tău

Este un lucru mic,dar cu o mare importanţă. Faptul că are alături de el o femeie fericită,este o confirmare a faptului că este un iubit sau un soţ bun şi că te simţi împlinită alături de el.

Respectul

Poate că nu este un aspect pe care să-l iei în considerare,dar pentru bărbaţi lipsa respectului este un motiv întemeiat pentru a pune punct unei relaţii. Aşadar,respectă-i atât intimitatea cât şi deciziile,deoarece în caz contrar orgoliul său masculin va fi rănit.


Citeşte şi:

Defectele bărbaţilor în funcţie de zodie

Ce nu suportă bărbaţii la femei


Complimentele

Te-a ajutat să faci cumpărăturile sau a pus din proprie iniţiativă o maşină de spălat? Aceste mici eforturi trebuie apreciate. Poate pentru tine par lucruri banale,dar el simte nevoia ca cineva să-i laude munca. În plus,aşa-l încurajezi să facă mai des treburi casnice.

Să nu-i grăbeşti

Bărbaţii nu gândesc la fel de repede ca noi. Poate că tu ai înţeles mai repede,dar el are nevoie de mai mult timp să proceseze informaţia,aşa că nu-l presa să-ţi dea un răspuns repede.

Să te audă răzând

Pe cât apreciază zâmbetul tău,pe atât adoră să te audă râzând. Este un semn că te simţi bine în compania lui,că eşti în largul tău şi mai ales că  îi apreciezi micile glume. Râsul tâu este o asigurare în plus că relaţia voastră merge în direcţia corectă şi că el este alesul inimii tale.