Te poate face să te simţi mai bine când îţi este rău

Studiile arată că orgasmul întăreşte sistemul imunitar. Aşadar,în cazul în care te confrunţi cu o răceală,nu ar trebui să spui pas „partidelor amoroase” în perioada de convalescenţă.


Citeşte şi:

Cum se modifică dorinţa sexuală în funcţie de vârstă

5 afecţiuni care-ţi distrug viaţa sexuală


Lubrifiantul îţi asigură mai multă plăcere

Dacă nu reuşeşti să te lubrifiezi pe cale naturală,foloseşte cu încredere un lubrifiant pe bază de apă. Un studiu realizat la o universitate din Indiana arată că persoanele care folosesc lubrifiant ajung mai repede la orgasm.

În ceea ce priveşte lubrifiantul,poţi opta şi pentru uleiul de cocos. Acesta este non-iritant,are proprietăţi antifungice şi rezistă chiar mai mult decât un lubrifiant din comerţ.

Folosirea prezervativului nu înseamnă automat mai puţină plăcere

Folosirea prezervativului nu este un impediment în obţinerea unui orgasm intens,potrivit studiilor efectuate de-al lungul timpului. Specialiştii susţin că femeile şi bărbaţii simt aceeaşi plăcere şi când folosesc prezervativ şi când renunţă la el.

Poţi avea orgasm prin stimularea sânilor

Stimularea sfârcurilor determină eliberarea oxitocinei în corp,un hormone care poate duce la apariţia contracţiilor uterine şi vaginale,declanşând astfel orgasmul.

Sexul constant reglează ciclul menstrual

În cazul în care ai tulburări menstruale,ar trebui să treci pe lista tratamentelor eficiente – sexul. Cercetătorii de la Universităţile Stanford şi Columbia susţin că femeile care fac sex de cel puţin o dată pe săptămână au menstre mai regulate şi mai puţin dureroase.