Pentru bărbaţi,faptele sunt mai importante decât vorbele

Partenerul tău nu-ţi poate citi gândurile,prin urmare nu poate anticipa ce-ţi doreşti de la el,decât dacă îi oferi nişte indicii. Nu aştepta ca el să te înţeleagă fără să-ţi expui dorinţele. De obicei,bărbaţii pun accentul mai mult pe fapte decât pe vorba,ceea ce înseamnă că s-ar putea să întâmpinaţi mici dificultăţi la acest capitol.


Bărbaţii vor să fie respectaţi

Un bărbat îţi doreşte să fie respectat atât în public,cât şi în privat. De obicei,reprezentaţii sexului tare pun pe primul loc respectul şi nu dragostea. În fond,respectul nu se obţine cu uşurinţă,ci se câştigă.


Bărbaţii pot fi nesiguri pe ei

Da,şi bărbaţii sunt în anumite momente nesiguri pe ei,chiar dacă nu arată acest lucru. De aceea,şi ei au nevoie de susţinere şi de încurajări,pentru că cei mai mulţi dintre ei se străduiesc să nu-şi arate vulnerabilităţile,însă ele există.
 

Au nevoie de spaţiu

Aşa cum şi femeile au nevoie de spaţiu din când în când,şi bărbaţii îşi doresc acelaşi lucru uneori. Cu cât îţi cunoşti mai bune partenerul,cu atât îţi va fi mai uşor să-ţi dai seama când este necesar să-l laşi puţin mai liber şi să nu-l sufoci cu problemele şi nevoile tale.
 

Sexul înseamnă mai mult decât sex

Dacă îi arăţi partenerului tău că îl doreşti din punct de vedere sexual,nu doar că îi transmiţi că eşti atrasă de el,ci îl ajuţi să-şi crească încrederea în sine. Când bărbaţii sunt respinşi atât fizic,cât şi emoţional,ei devin vulnerabili şi nesiguri pe ei.