Flori pe masă,o cină romantică,muzică în surdină… s-ar putea totuşi să nu fie suficient pentru a-i stârni interesul. Şi,cum am eliminat din start opţiunea atingerilor insinuante,ce-ţi mai rămâne de făcut?

Citeşte şi:Cea mai nasoală poziţie sexuală

Creează o atmosferă romantică acasă

Aprinde câteva lumânări,pune vinul la rece,pregăteşte un film romantic sau,din contra,unul horror care să îl „oblige” să te ia în braţe. Astfel,se va stabili starea de spirit de care aveţi nevoie pentru o noapte de amor de neuitat. Şi,pentru a te asigura că nu dai greş,pregăteşte şi un bol cu frişcă şi căpşuni. Nu are cum să nu îi zboare mintea la nebunii.

Sexting

Îl aştepţi să vină acasă sau,din contra,eşti tu în drum spre el? Aţâţă-l întreaga zi cu mesaje sexyşi chiar poze provocatoare,care să îl facă să te viseze cu ochii deschişi tot timpul,până vă vedeţi. Fie îi scrii ce ai vrea să faceţi când vă întâlniţi,fie te pozezi în timp ce te dezbraci. Dacă nu eşti pudică,poţi chiar să faci un mic filmuleţ în timp ce te atingi lasciv în zonele intime. Dacă nici asta nu ajunge unde trebuie,probabil nu tu eşti problema.

Citeşte şi:Jocul seducţiei:Cât de devreme e prea devreme să faci sex?

Reaminteşte-i ce aţi făcut ultima dată

Nu că ar fi un uituc,dar faptul că tu îţi aminteşti cu emoţie şi cu dorinţă de cea mai recentă noapte de amor a voastră,îi va creşte cheful şi lui. Se va bucura să ştie că te gândeşti la el când nu sunteţi împreună şi,mai ales,să afle că te-a impresionat în aşa fel prestaţia lui,încât abia aştepţi să repeţi experienţa.

Nu uita de limbajul corpului

Încearcă întotdeauna să fii senzuală atunci când vine vorba de limbajul corpului. Odată ce a venit de la muncă sau s-a întors de la cumpărături ori de la antrenament,ieşi în întâmpinarea lui,ia-l în braţe,sărută-l cu pasiune,mângâie-l pe gât sau atinge-l uşor pe fese. Este o modalitate foarte bună de a-i stârni interesul.

Lenjeria sexy

Desigur,lenjeria sexy te face să te simţi bine,dar,şi mai important,lenjeria sexy poate stârni interesul partenerului,cum nimic altceva nu o poate face. Dacă vrei să îl exciţi,surprinde-l cu o lenjerie specială,poate chiar puţin îndrăzneaţă,iar un parfum jucăuş poate fi exact „accesoriul” care elimină orice umbră de rezistenţă din partea lui.