Dimensiunea este direct proporţională cu stima de sine la bărbaţi

Da,există cu siguranţă o corelaţie directă între dimensiunea penisului unui bărbat şi nivelul stimei de sine şi a încrederii lui. În cazul în care nu ar conta,nimeni nu ar mai întreba sau nu ar mai dezbate subiectul,şi totuşi atât de mulţi tipi se gândesc la asta în fiecare zi.

După cum ştii deja,penisurile au varii forme şi dimensiuni,aşa cum unii oameni sunt înalţi sau scunzi,slabi sau graşi,cu o culoare a pielii mai deschisă sau mai închisă.

Poate crea disconfort partenerei

Un penis prea mic sau,din contra,prea mare,poate crea disconfort partenerei. Sigur că nicio fată nu vrea să le spună prietenelor ei că iubitul său are „obiectul muncii” cât o brichetă (da,am auzit-o şi pe asta). Pe de altă parte,un penis prea mare poate cauza răni în zona genitală dacă nu este lubrifiată corespunzător.

Mărimea dictează durata actului sexual

Când penisul este sub mărimea medie,e posibil ca actul sexual să fie mult mai lung,deoarece partenerei îi va lua mai mult timp să atingă culmile plăcerii. Asta naşte frustrări,deoarece,în multe cazuri,bărbatul ajunge la orgasm înainte ca iubita să se excite. Totuşi,în acest caz,este foarte important ca reprezentantul sexului puternicsă aibă încredere în sine,pentru că astfel se va folosi şi de alte instrumente pentru a-şi mulţumi iubita în pat.

Mărimea influenţează libidoul

Da,marimea poate face diferenţa între a avea mai mult chef de sex sau mai puţin. Din punct de vedere emoţional,există trei factori principali care vor determina dacă un cuplu va obţine satisfacţia sexuală. Aceşti factori includ încrederea,o personalitate plăcută şi comunicarea din pat. Soluţia în cazul unui penis mai mic este simplă:partenerul trebuie să ştie cum altfel îşi poate ajuta iubita să ajungă la orgasm.

Nu pot fi experimentate prea multe poziţii

Când mărimea penisului nu este una satisfăcătoare pentru cuplu,acesta trebuie să se limiteze doar la anumite poziţii,în care penetrarea este mai profundă,astfel încât femeia să nu aibă de suferit prea mult.

Contează mărimea? Acum ştii răspunsul.