Practica,cheia învăţăturii

Aproape jumătate dintre femei au parte de orgasm dacă-şi cunosc mai bine trupul,şi mai ales zonele erogene. În acest mod îi vei putea spune partenerului ce trebuie să facă pentru a atinge noi culmi ale plăcerii.

Nu uita de preludiu

Pasiunea este atât de mare încât de cele mai multe ori ajungeţi direct în pat? Ei bine,înainte de a da frâu liber pasiunii este bine să aveţi parte şi de preludiu. O cină romantică,un pahar de vin şi puţină conversaţie te vor introduce în atmosfera unei nopţi speciale,în care artificiile nu vor lipsi din dormitor.

Păşeşte în lumea fanteziilor

Orice femeie are măcar o fantezie sexuală,iar dacă vrei să ai parte de orgasmca în filme,este timpul să o pui în practică. Ai grijă doar să ai la dispoziţie timpul necesar şi să nu fie nimeni prin preajmă care să vă deranjeze.

Fă în mod regulat exerciţii Kegel

Aceste exerciţii sunt ideale pentru cele care vor să-şi poată controla muşchii pelvieni. Trebuie să-ţi încordezii muşchii timp de 15 minute pe zi. Rezultatele nu se vor lăsa aşteptate şi vei vedea că vei avea parte de orgasm mult mai des.

Femeia,mereu deasupra

Anumite poziţii sexuale garantează atingerea orgasmului cu mai multă uşurinţă de către femei. Una dintre acestea este cea în care femeia este deasupra partenerului,deoarece astfel aceasta poate controla unghiul de penetrare şi punctul G va fi stimulat mai uşor.


Citeşte şi:

Cum să ai un orgasm intens

Sfaturi pentru a atinge rapid orgasmul