Este alături de tine

Mulţi oameni au relaţiiromantice pline de obstacole. Relaţia este satisfăcătoare,dar există câteva lucruri care stau în calea fericirii:un loc de muncă stresant sau un fost iubit enervant. Ambii parteneri cred că odată ce obstacolul a fost înlăturat,vor fi împreună cu adevărat. Din păcate,relaţiile nu funcţionează în acest fel. Odată ce problema este rezolvată,apare un alt obstacol. Dacă el este alături de tine şi îţi dovedeşte că este un om pe care te poţi baza în orice moment şi în orice situaţie,atunci înseamnă că el este un om alături de care vrei să îmbătrâneşti.

Este un om de cuvânt

Este o persoană responsabilă,care nu face niciodată promisiuni pe care nu le poate onora. Dacă zice că vine după tine la o anumită oră,face tot posibilul să ajungă la acea oră,pentru că nu vrea să te dezamăgească.

Vorbeşte despre sentimentele sale

Nu te lasă să ghiceşti de ce a avut el o zi rea şi nu te lasă pe tine să te gîndeşti dacă tu ai greşit cu ceva faţă de el. Totodată,este un om care nu-şi aruncă furia pe tine,atunci când are probleme. Ştii că alături de el ai posibilitatea să abordezi subiecte diverse,de la bani,sex sau probleme de familie,fără să-ţi fie teamă de represalii.


Citeşte şi:

5 sfaturi pentru o relaţie solidă

7 semne că eşti într-o relaţie cu persoana POTRIVITĂ


Este de încredere

Este o persoană care ştie că viaţa te provoacă uneori şi că de aceea trebuie să ai curaj,încredere,şi putere pentru a persevera. Este un om integru şi conduce prin exemplu,străduindu-se să fie un model pozitiv la locul de muncă,în relaţiile cu familia,dar şi faţă de tine.

Este un bun prieten

Pe lângă faptul că-ţi este iubit,este şi un foarte bun prieten. Îi place să-ţi dea sfaturi,să te încurajeze şi să te asculte. Pe lângă faptul că te iubeşte,vrea să-ţi fie mereu alături,în orice moment.