Nu vă mai ascultaţi

Pierderea dorinţei şi încrederii de a comunica este ca o condamnare pentru relaţia de cuplu. Te plictiseşte? Nu mai simţi nevoia şi nu mai ai deschiderea să-i vorbeşti despre tine? Răspunsurile negative ar trebui să te pună pe gânduri.

Şi cum la fel de mult contează într-o relaţie ca fiecare să-l asculte pe celălalt,gândeşte-te şi dacă vă mai găsiţi timp pentru a vă privi în ochi sau dacă nu cumva nici nu mai auziţi tot ce vă spuneţi,ba din  contră,certurileiau locul discuţiilor amuzante,relaxante. Sunt printre primele indicii că lucrurile nu mai merg atât de bine între voi pe cât credeai.

Te face nefericită

O relaţie cere eforturi,sacrificii,însă n-ar trebui să-ţi aducă mai multe lacrimi decât bucurii. Sunt cupluri în care cei doi,deşi se iubesc,nu se pot face fericiţi,iar asta le afectează sănătatea emoţională pe termen lung. Tu nu te ambiţiona să rămâi într-un cuplu în care vă faceţi rău reciproc!

Ai vrea ca el să se schimbe

Odată ce pretinzi ca partenerul tău să-şi modifice felul de-a fi sau te deranjează tot ce face sau zice înseamnă că fericirea ta este în altă parte. Te-ai îndrăgostit la început de el aşa cum era. Din moment ce acum ai vrea altceva,este clar că relaţia asta nu te mai mulţumeşte.

Nu mai aveţi încredere unul în altul

Ai ajuns într-un punct în care nu mai vezi în partenerul tău o persoană de încredere,un confident,cu care să împărtăşeşti ceea ce te emoţionează? Atunci e posibil ca lucrurile să nu meargă bine în relaţia voastră. Partenerultău nu e doar cineva cu care iei masa sau dormi,ci o persoană cu care construieşti o viaţă de cuplu,o familie. Dacă-ţi pierzi încrederea în el înseamnă că ai pierdut totul.