Îşi pune dorinţele sale pe primul loc

Se întâmplă uneori ca egoismul să ia locul dragostei,mai ales atunci când cel de lângă tine preferă să îşi îndeplinească dorinţele personale,fără măcar să te întrebe dacă acestea corespund cu ale tale. Acest lucru te poate dezamăgi,însă este un aspect pe care nu trebuie să îl neglijezi deoarece aşa vei şti mai bine pe cine iubeşti.

Te înşeală cu gândul

Flirtrul pe internet,mesajele trimise pe ascuns,până şi privitul insistent al unor fotografii cu alte persoane pot fi un tip de înşelat. Înseamnă căpartenerultău nu este cu gândul şi cu sufletul acasă,aşa că dacă observi acest lucru,încearcă să discutaţi şi să îl determini să spună ce simte cu adevărat. E posibil să descoperi că s-a plictisit sau că nu este o persoană stabilă,alături de care să îţi întemeiezi o familie.

Nu te ajută

Cuplul înseamnă doi,care funcţionează ca o echipă şi se ajută reciproc în orice situaţie. Dacă cineva îţi face rău iar partenerul tău nu face nimic înseamnă că nu ţine la tine şi,mai ales,că nu te respectă. Nimic nu e mai trist decât atunci când vezi o persoană care suferă după cineva care i-a întors spatele de nenumărate ori.

Citeşte şi De ce ar trebui să încetezi să îţi mai cauţi sufletul pereche?

Te minte cu lucruri nesemnificative

A minţi,în general,este o idee proastă deoarece îţi face sufletul urât şi te discretitează ca om. Dacă partenerul tău alege să te mintăcu un lucru fără importanţă,asta ar trebui să îţi dea de gândit pe viitor,căci s-ar putea că te va minţi şi cu lucruri mai grave.

Se foloseşte de fricile tale

Omul de lângă tine te ameninţă mereu şi te şantajează emoţional că vă veţi despărţi şi îşi va găsi pe altcineva? Provoacă-l să facă asta! Dacă acceptă,înseamnă că nu te iubeşte. Nu lăsa pe nimeni să te conducă după bunul plac şi să profite de sensibilitatea ta.

Citeşte şi 6 calităţi care te fac să fii cea mai dorită femeie şi nu au de-a face cu înfăţişarea

Sursă foto http://cpidnyc.com/