Fii amuzantă

În locul cicălelilor sau a repetării unui lung şir de treburi casnice pe care trebuie să le faceţi,dedică-ţi o seară pentru a spune o glumă sau fii jucăuşă şi amuză-l. Veţi face tot ce e necesar şi veţi avea timp şi pentru voi dacă sunteţi destinşi. În plus,când nu eşti încruntată,ci pusă pe glume devii mai atrăgătoare,mai frumoasă.

Păstraţi timp zilnic pentru voi

Chiar dacă aveţi o mulţime de făcut şi la serviciu,şi acasă,rezervaţi-vă un pic de timp pe care să-l petreceţi împreună. Sigur va fi încântat să te cuibăreşti la pieptul lui,să-i arăţi că eşti interesată ce a mai făcut sau ce plănuieşte pentru perioada următoare. Mângâierile,săruturile furate sau pasionale,un „te iubesc” sau un mesaj de dragoste vă întreţin iubirea. Absenţa acestor gesturi creează în timp o distanţare care lasă loc neîncrederii unuia în celălalt.

Rămâne-i alături la nevoie

Şi-a pierdut jobul? Este stresat din cauza serviciului actual şi lucrează mult şi acasă? A pierdut pe cineva drag? Are o pasiune nouă care-l încântă momentan? Nu-l descuraja,arată-i că-l înţelegi şi că eşti dispusă să-l asculţi. Te va aprecia şi te va iubi mai mult,chiar dacă poate n-o demonstrează imediat sau chiar deloc.

Nu-l minţi şi nu-i ascunde nimic important

Chiar dacă din dragoste vrei să păstrezi anumite lucruri secrete faţă de el,descoperirea „omisiunilor” tale te va pune într-o lumină proastă şi va crea precedentul care nu-i mai permite să aibă încredere în tine. Arată-i că n-ai taine pentru el,că eşti dispusă să-i spui un adevăr chiar dacă doare,pentru ca el să se poată bizui pe tine în continuare fără teamă.

Convinge-l că sunteţi o echipă

Cine s-ar putea îndrăgosti de cineva care-l tratează cu superioritate,îl mustră şi-i spune mereu ce să facă? Într-o relaţie e cu atât mai greu. Pentru a vă recuceri şi a nu lăsa dragostea să se stingă,contează într-o oarecare măsură şi ca amândoi să aveţi certitudinea că faceţi echipă,că greutăţile unuia sunt şi ale celuilalt şi că puteţi găsi rezolvări în doi. Numai împreună veţi putea construi un cuplu solid,rezistent peste ani.