Nu-ţi ştii măsura

Mărimea contează-mai ales atunci când vorbim despre sutiene-aşa că găsirea sutienului care să ţi se potrivească nu ar trebui să fie un joc de ghicit. Majoritatea femeilor nu aleg sutienul potrivit lor. De fapt,un studiu recent arată că aproximativ 80% din femei poartă un sutien greşit,mai exact unul care le este mult prea mic. Ca să identifici ce măsură porţi la sutien,probează mai multe.

Citeşte şi:Sutienul,piesa care a revoluţionat lumea modei

Alegi un sutien cu o cupă greşită

Sutienele cu jumătate de cupă sunt frumoase,dar nu sunt recomandate dacă ai bustul mare. Este de la sine înţeles că sânii mari necesită cupe mari şi mai pline. Potrivit experţilor,există şapte tipuri diferite de sâni,iar forma lor naturală are legătură cu ce sutien ţi se potriveşte. De exemplu,femeile cu sânii laterali au nevoie de un sutien care să-i apropie,iar femeile cu sânii lăsaţi de unul cu susţinere suplimentară.

Nu ajustezi bretelele

Asigură-te că-ţi reglezi bretelele de fiecare dată îţi pui sutienul. Specialiştii spun că spălarea şi purtarea sutienelor fac ca bretelele să slăbească,deci trebuie să fie reglate frecvent. De asemenea,acesta poate fi un semn că sutienul îţi este prea mare sau că este uzat şi numai bun de  înlocuit.

Citeşte şi:Dormi cu sutienul noaptea? Vezi dacă că este bine

Poţi mereu acelaşi sutien

Un sutiennu se potriveste în toate împrejurările. Fiecare femeie ar trebui să aibă mai multe tipuri de sutien în garderobă. Simple,cu dantelă,în culori variate – ai de unde alege! Aşa vei avea mereu la-ndemână sutienul care să se potrivească cu ţinuta pe care alegi să o porţi.

Nu le probezi pe sub haine

Dacă nu intenţionezi să ieşi afară doar în sutien,trebuie să ştii cum arată sutienul ales pe sub haine înainte să-l cumperi. S-ar putea ca atunci când îl probezi el să arate grozav pe tine,dar apoi,după ce-ţi pui un tricou,este posibil să descoperi că nu pică deloc bine pe tine.

Le ţii incorect în dulap

Împăturirea sutienelor poate fi cea mai uşoară cale de a le face să intre cu uşurinţă în sertar,dar este şi o modalitate ca ele să se uzeze mai repede. Sutienele ar trebui să fie stivuite unele lângă altele,niciodată  băgate unele în interiorul celeilalte. Altfel,se vor distorsiona cupele sutienului.

Credit foto:www.thelist.com