Fie că eşti adepta poziţiilor clasice sau că doreşti să încerci ceva nou,mai jos vei descoperi ce trebuie să faci pentru ca experienţa să fie una de neuitat.

1. Bărbatul deasupra

Când el este cel care conduce partida,partenera are posibilitatea să îşi încolăcească picioarele pe el,ceea ce face ca partida să fie un adevărat succes.

2. Pe la spate

Această poziţie sexuală este preferata bărbaţilor,încurajând  penetrarea profundă atunci când femeia stă culcată,cu faţa în jos şi cu fundul ridicat. Kama Sutra descrie modul în care un cuplu poate ajunge în această ipostază sexuală. Începeţi prin a îngenunchia. Bărbatul va sta în spatele tău. Apoi,în timpul actului sexual,te apleci uşor în faţă,până când faţa ta ajunge la nivelul patului sau a podelei (depinde unde are loc partida). Pentru ca poziţia să fie mai comodă,poţi îndoi braţele,să te sprijini pe ele.

3. Fata deasupra

Acesta este o poziţie perfectă pentru femei,deoarece stimularea clitorisului şi a vaginului este maximă. Tu dictezi ritmul şi intensitatea,poţi fie să te mişti lent,în faţă şi în spate,fie grăbeşti mişcările. Poţi încerca viteze diferite pentru a condimenta puţin partida. Cel mai sigur,el va sta întins pe spate,tu deasupra,în genunchi,cu faţa spre el. Poţi să încerci şi cu spatele,senzaţia fiind complet diferită.

4. Stilul doggy

În această poziţie ambii parteneri stau în picioare. Tu stai cu spatele la el,eventual puţin aplecată în faţă. Astfel,penetrarea este una profundă,iar experienţa va fi plăcută pentru ambii parteneri.

5. Nicovala

Aceasta este o variantă a poziţiei misionarului. Femeia stă întinsă pe spate,cu faţa în sus,dar ridică picioarele pe umerii bărbatului. Nu mai trebuie precizat câtă plăcere înseamnă asta pentru amândoi.

6. În aer

Nu este deloc greu când ai un iubit puternic. Pur şi simplu trebuie să te ţină în braţe,sprijinită de un perete,în timp ce braţele şi picioarele tale sunt încolăcite pe el. Poţi ridica şi doar un singur picior. Dar vorbim de experienţe diferite.