Cireşele

Pe lângă faptul că au multe fibre şi conţin multă apă,potrivit cercetătorilor britanici,cireşele ajută la pierderea în greutate. Totodată,acestea sunt bogate în antioxidanţi,îmbunătăţind somnul şi contribuind la reglarea greutăţii.


Citeşte şi:

Dieta cu roşii:scapi de 2 kilograme în 3 zile

Aşa pierzi kilograme,nu energie


Roşiile

Sunt alimente care te ajută să slăbeşti rapid şi te scapă de toxinele acumulate în corp. Dulci,zemoase şi gustoase,roşiile sunt bogate în potasiu,mineral necesar în lupta împotriva kilogramelor în plus.

Ardeiul iute

Acest aliment picant va da iuţeală preparatelor culinare,ajutându-te să mănânci mai puţin. Ardeiul iute conţine capsaicină,o substanţă care îi dă iuţeala specifică. Cercetătorii britanici spun că ai tendinţa să mănânci mai puţin atunci când ai ceva picant în farfurie.

Zmeura

Profită şi de beneficiile zmeurei. Datorită vitaminelor,antioxidanţilor şi mineralelor pe care le conţine,zmeura te ajută foarte mult în procesul de slăbire,previne cancerul şi creşte fertilitatea.

Coriandrul

Are numeroase beneficii pentru sănătate şi este bogat în fibre,fier,tiamină,zinc,acid folic,fosfor şi vitamina K. Coriandrul poate creşte producţia acidului gastric,ajutând intestinul să elimine toxinele. Specilaiştii spun că o digestie sănătoasă reprezintă cheia în lupta împotriva kilogramelor în plus.

Piersicile

Fructele conţin vitaminele A şi C,potasiu,fier. O piersică,de mărime medie are 2 grame de fibre şi doar 38 de calorii. Consumă piersici cât mai des,pentru a scăpa de kilogramele în plus şi pentru a avea o piele luminoasă.

Pepenele roşu

Conţine 92% apă,are puţine calorii şi este bogat în substanţe nutritive,motiv pentru care este ideal în dietă. Totodată,în pepenele roşu se găsesc antioxidanţi,cum sunt licopenul şi vitamina C,care luptă împotriva cancerului.