Valentine's Day este sărbătoarea îndrăgostiţilor,pe care românii au adoptat-o cu braţele deschise. Deşi avem propria sărbătoare a iubirii,14 februarie este un alt pretext să petreci o zi specială alături de persoana iubită.

O seară romantică la hotel

Aici ideea este strict pentru acele cupluri care sunt împreună de ani buni,poate chiar au şi copii. În acest caz,femeia va fi foarte încântată să vadă că iubitula găsit pe cineva de încredere care să se ocupe de cei mici,în timp ce ei se pot bucura de câteva ore doar ale lor.

O vacanţă surpriză

Acesta este un cadou perfect pentru acele persoane care au programul bine stabilit şi transparent,deci iubitul nu riscă să rămână cu biletele de avion în mână,în timp ce ea îl anunţă că fix în perioada aceea este posibil să aibă o şedinţă.  Cel mai bine ar fi să ştie din timp că s-au făcut planuri pentru acele zile:ar putea fi păcălită că vin nişte prieteni în vizită.

Voucher la un salon

Ce femeie nu adoră să fie răsfăţată? Dacă iubitul ştie exact la ce salon visează să meargă,atunci un voucher este perfect. În caz contrar,poate fi făcută programare la spa,masaj sau orice alt salon cochet,unde ea să se relaxeze,fie că îşi face unghiile sau doar se epilează.

Lenjerie intimă

Nu,nu mă refer la un sutien luat din supermarket,ci la o lenjerie specială,pe care ea să şi-o dorească de mult sau la ceva sexy,pe care să-l poarte chiar în seara de Valentine’s Day.

Citeşte şi:Dacă nu ai trecut prin cele 7 etape,nu este dragoste adevărată

O cutie de bijuterii

Dacă până acum a tot primit un lanţ,o brăţară,un inel sau pandantive,sau dacă are o pasiune pentru cercei,atunci o cutie de bijuterii este perfectă pentru ea. Ar fi bine să fie ceva special.

O geantă sau pantofi

Nu degeaba se spune că niciodată o femeie nu are suficiente genţi sau pantofi. Chiar şi cele care se îmbracă mereu sport se bucură să ştie că în dulap sunt câteva genţi drăguţe pe care le poate purta oricând vrea să schimbe stilul vestimentar sau când merge la petreceri ori la ieşirile romantice,cum este de Ziua Îndrăgostiţilor.

Citeşte şi:Cum recunoşti o relaţie toxică

Căşti fără fir

De obicei,cablurile nu fac decât să încurce,aşa că o femeie căreia îi place să asculte mereu muzică,o visătoare chiar şi când e în drum spre serviciu,va aprecia să primească în dar nişte căşti fără fir. Pot fi împachetate frumos,cu un mesaj în care să îi fie recomandat un câtec romantic pe care să-l asculte,un cântec care să devină cântecul cuplului.