Uitatul la televizor

 

Un studiu recent arată că persoanele care au un televizor în dormitorul lor întreţin de doua ori mai multe relaţii intime,spre deosebire de cei care nu au un astfel de dispozitiv în cameră. 29% din participanţii la cercetare au afirmat că au făcut sex întrucât vizionau o emisiune plictisitoare.

 

Mărirea salariului

 

Potrivit unui studiu publicat în „Jurnalul Internaţional Manpower“,oamenii de ştiinţă au analizat peste 6.000 de răspunsuri de la bărbaţi şi femei din Grecia cu privire la cât de des au făcut sex în timpul săptămânii şi cât de multă câştigau. Se pare că,oamenii care câştigau cu 5% mai mult decât ceilaţi întreţineau relaţii sexualede patru sau de mai multe ori pe săptămână.

 

Nu planifica serile romantice

 

Stai departe de serile în care puneai la cale vizionarea unui film şi luarea cinei cu persoana iubită,şi ia decizii pe moment. Un studiu publicat în „Archives of Sexual Behavior“ arată că activităţile care sporesc adrenalina stimulează sistemul nervos şi emoţiile într-un mod care imită excitaţia sexuală.

 

Nu uita de parfum!

 

Un studiu britanic arată că femeilor le place ca partenerii lor să miroase ca benzina,vopseaua,cerneala sau pielea. Pe de altă parte,femeile sunt mai atractive atunci când miros produse cosmetice ori loţiune pentru copii.

 

Introdu în alimentaţie avocado

 

Cercetătorii spun că acest fruc are un efect afrodisiac,care îmbunătăţeşte gustul salatei,dar şi viaţa sexuală.

 

Poartă roşu

 

Dacă vrei să seduci un bărbat,atunci e timpul să faci câteva schimbări în garderobă. Un studiu recent arată că bărbaţii consideră femeile care poartă această cuoare ca fiind atractive şi sexy.

 

Bea vin roşu

 

Se pare că vinul roşu stimulează libidoul. Un studiu publicat în „Journal of Sexual Medicine“ arată că femeile care beau vin roşu au o viaţă intimă mai intensă decât femeile care beau orice altă băutură alcoolică.